Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
13.07.2010, 04:00:35

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
harrington.suewebik.net  převeden na redakční systém, nakoukněte a připomínkujte
4176 příspěvků v 102 témat od 93 uživatelů
Nejnovější uživatel: Mafio Ball
* Domů Nápověda Přihlásit Registrovat
  Zobrazit příspěvky
Stran: 1 ... 44 45 [46]
676  O něčem jiném / Jiné sci-fi knížky / Re: Off Armageddon Reef - Nová kniha D. Webera kdy: 22.08.2007, 11:03:40
To Johnak: naprosto souhlasím, ta jména jsou úžasná Úsměv

Jinak k českému vydání jsem na stránkách vydavatelství Wales našel tohle:

Off Armageddon Reef
překlad Jitka Štefková
série Off Armageddon Reef 1. díl (rozsah série neuveden)
klasifikace: kniha - žánr scifi - military sf
vydal Wales, cena cca 320,- Kč
vyjde v roce 2007, 1. vydání, brož., rozsah originálu 500 stran

Co dodat? Snad jen "už aby to bylo!".  Mrknutí
677  O něčem jiném / Jiné sci-fi knížky / Re: Off Armageddon Reef - Nová kniha D. Webera kdy: 07.08.2007, 11:03:50
Dalin mě navnadil pár slovy o téhle knize a po jejím přečtení můžu konstatovat, že David Weber má o jednoho fanouška víc Úsměv.
Osobně bych si tipl, že první na řadě bude vybudování aliance s Chisholmem (možná i Siddarmarkem - přeci jen pěchota by se jim hodila), pak obsazení Corisande + Emeraldu (možná i Tarotu, vzhledem k možné alianci se Siddarmarkem). Tak by mohli mít dost zdrojů pro pořádnější technologický rozvoj a fungovat víceméně soběstačně - co by proti nim pak kdokoliv zmohl? Pokud ovšem nemá Dalin pravdu a církev nemá pod palcem ovládání těch potvůrek na orbitě... Úsměv
Fakt bych chtěl vidět jak se bude tvářit "Čtyřka" až se dozví jak to dopadlo Smích. Už aby byl duben...

edit.: skoro bych zapomněl - námořnická terminologie je oproti té baseballové ještě docela v pohodě. To se přiznám, že jsem opravdu nevěděl "která bije" Smích.
Stran: 1 ... 44 45 [46]
Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!