Zobrazit příspěvky
|
|
Stran: 1 2 [3] 4 5
|
|
32
|
O Honor Harrington / Diskuse o Honorverse / Re: Mission of Honor
|
kdy: 04.01.2010, 19:47:34
|
|
Jak dopadne politika mi je jasne. Nedohodnou se. A enterprise ma pravdu. Jde o to, zda bude valka vubec vyhlasena. Ale nedivil bych se.
A jen tak mimochodem, jak je to s pravomocema PB ohledne flotily? Ma pravo ji povolat, nebo si jen muze zazadat? Nejak ted netusim a cas si to najit taky nemam, takze pls. mrkne te se mi nekdo...
|
|
|
|
|
33
|
|
kdy: 03.01.2010, 18:23:16
|
|
Spis bych videl ze za sebe zacnou nejspis jednat velitele jednotlivich celku. Kdyz budu vychazet z naznaku Rozsaka, chystal se na zabrani minimalne jednoho systemu. A pochybuju, ze by se zrovna on chtel dohadovat s Mantikama. Pokud todle udela alespon nejake procento velitelu, bude svaz bojovat na dvou frontach. Bude se muset snazit chranit planety s potrebnym prumyslem, popripade je dobyvat zpet, a pak tu bude Mantichora. Nejhorsi pro Solany je, ze Mantici maj jedno vyusteni v jadru Svazu a druhe na jeho kraji. A obe ovladaji, pokud se nepletu. Rekl bych tedy, ze civilni obyvatelstvo, az zjisti, do jakeho prusvyhu je hlavnouni dostali, zpanikari, a bude to mit znacny vliv na politiky. A ti budou muset jednat, ne jenom tlachat.
A jen tak mimochodem, pokud jsem politiku Svazu ohledne flotily dobre pochopil, kolik jejich velitelu ma zkusenosti s bojem na fronte, jako maj Mantici s Havenem, Graysonem a dalsimi?
Uprimne, je tady vic faktoru, nez se mi libi, a jeste vic moznosti jak to dopadne.
Lituju DW, az todle bude davat dohromady. Ale strasne se tesim!
|
|
|
|
|
34
|
|
kdy: 02.01.2010, 16:52:11
|
|
Nerekl bych, ze to bude mit PB az tak jednoduche. Z Rozsakovy narazky jsem pochopil ze bude vicero frakci, ktere budou mit zajem o jednotliva uzemi. Ale tak ci tak, nakonec to bude na flotilach, ke komu se pridaji, a koho podpori. Coz samozrejme povede k incidentum.
|
|
|
|
|
35
|
|
kdy: 02.01.2010, 15:20:30
|
|
Me by spis zajimalo, jestli se pohranicni bezpecnost bude snazit udrzet svaz pohromade, nebo se odrhne a rozdeli mezi prvnimi. Protoze podle me je PB jeste arogantnejsi a mnohem vic kratkozraka nez samotna Mesa.
|
|
|
|
|
36
|
|
kdy: 02.01.2010, 00:58:24
|
|
Kdyz to tady cely tak procitam, ohledne Mesi a Solanu, nemuzu si nevzpomenout na slova jisteho Solanskeho kapitana z Koruny otroku. Protoze jestli jsem to pochopil spravne, muze se stat, ze spolu s moznym utokem na Mesu / Solany, muze dojit k necemu, co by se dalo oznacit za Planetarni-obcanskou valku. Protoze jestli mel Rozsak pravdu, tak se Sol na 100% po utoku Mantichory (pripadne i Havenu) rozsipe, a to i kdyby Mantichora nevyhrala. Jednoduse receno, boure, ktera ceka Solany, nebude nic prijemneho. A tentokrat nebudou mrvi jen mezi vojenskymi prislusniky.
Jenom nevim, jaka prirovnani budou na Salamadra na zadnich stanach knizek, protoze peklem si uz prosla.
|
|
|
|
|
|