|
RicoTheCat
|
 |
« Odpověď #15 kdy: 17.03.2008, 15:02:09 » |
|
Místodržící bez gardy  no nazdar BTW: nemáte někdo někde obrázek uniformy RMN (né důstojnický)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Richard Black: Hledám toho vola který upustil montážní klíč na napěťovou sběrnici Phantomu. Značka: Živýho, zabiju si ho sám.
|
|
|
twombly
Full Member

HMS Phantom Marine Ship Detachment
|
 |
« Odpověď #16 kdy: 17.03.2008, 15:03:48 » |
|
Kdybys nám večer někam nezdrhnul, tak jsem to tam rozdával na flashce. Když chvilku vydržíš hodim to na imageshack i se specializacema.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Hah! What kind of wuss Marine needs a butter knife to take one miserable bunker? That's why God gave us teeth and fingernails!" - Mateo Gutierrez
|
|
|
twombly
Full Member

|
 |
« Odpověď #17 kdy: 17.03.2008, 15:10:27 » |
|
Voila: Tak, to už je lepší velikost. Jinak dle popisku nad specializacema si určitě odvodíš jakym stylem je to řešený.
|
|
|
|
« Poslední změna: 17.03.2008, 15:19:12 od twombly »
|
Zaznamenáno
|
"Hah! What kind of wuss Marine needs a butter knife to take one miserable bunker? That's why God gave us teeth and fingernails!" - Mateo Gutierrez
|
|
|
|
RicoTheCat
|
 |
« Odpověď #18 kdy: 17.03.2008, 15:13:43 » |
|
THX: na FFS me hledejte v uniformě technika Gravitiky 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Richard Black: Hledám toho vola který upustil montážní klíč na napěťovou sběrnici Phantomu. Značka: Živýho, zabiju si ho sám.
|
|
|
twombly
Full Member

|
 |
« Odpověď #19 kdy: 17.03.2008, 15:26:59 » |
|
Já teda doufám, že do FFS stihnu dát dohromady mantichorskýho mariňáka.... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Muphrid
|
 |
« Odpověď #20 kdy: 17.03.2008, 16:43:41 » |
|
Voila: Tak, to už je lepší velikost. Jinak dle popisku nad specializacema si určitě odvodíš jakym stylem je to řešený. Vskutku slušné rozlišení  , dík!
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Warning: Don't stare into laser with remaining eye!
|
|
|
|
RicoTheCat
|
 |
« Odpověď #21 kdy: 17.03.2008, 18:01:10 » |
|
díky díky
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Johnak
|
 |
« Odpověď #22 kdy: 18.03.2008, 11:31:35 » |
|
Dekuji tem, co prisli. Rad jsem vas vsechny poznal. Jinak, ten odbornik na Star svety byl doktor Käsebrot! A ne, ze uslysim nekoho, jak mu rika Bratwurst! Ovsem galavecer nebyla zdaleka jen moje zasluha. Nejvetsi zasluhu na tom vsem ma Affaia (ta, co hrala Carterovou). Jinak, jedna divcina kreslila ukazatele pro jednotlive linie. Na muj popud nakreslila jeden konkretni ukazatel pri literarni linii: http://missions.tvuj.net/phprs/image/200803161926_literarni_mistnost3.jpg
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
RicoTheCat
|
 |
« Odpověď #23 kdy: 18.03.2008, 11:33:12 » |
|
Kdyby to někoho zajímalo tak tenhle jedinej co byl na SConu mám já doma  když se sundávali přesvědčil sem je aby mi ho dali 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Johnak
|
 |
« Odpověď #24 kdy: 18.03.2008, 11:47:14 » |
|
Land - kdyby te to zajimalo, ja si pomohl k tomu druhemu.  Akorad jsem uz nestihl odchytit San, aby se mi na to podepsala. A taky jsem si nasyslil Valu a Daniela a klucika se SF knizkama.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Muphrid
|
 |
« Odpověď #25 kdy: 18.03.2008, 12:03:30 » |
|
Dekuji tem, co prisli. Rad jsem vas vsechny poznal. Jinak, ten odbornik na Star svety byl doktor Käsebrot! A ne, ze uslysim nekoho, jak mu rika Bratwurst! Ovsem galavecer nebyla zdaleka jen moje zasluha. Nejvetsi zasluhu na tom vsem ma Affaia (ta, co hrala Carterovou). Jinak, jedna divcina kreslila ukazatele pro jednotlive linie. Na muj popud nakreslila jeden konkretni ukazatel pri literarni linii: http://missions.tvuj.net/phprs/image/200803161926_literarni_mistnost3.jpg Nádhera! Ta dívčina je opravdu nadaná!
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Warning: Don't stare into laser with remaining eye!
|
|
|
twombly
Full Member

|
 |
« Odpověď #26 kdy: 18.03.2008, 12:34:13 » |
|
Ano, taky jsem se u těch ukazatelů vždycky zaseknul a chechtal se  Edit, když už jsme u toho, našel jsem speciální foto makaků honorversáckých http://www.foto.sga-project.com/albums/scon2008/Antaris2/DSC_0432.JPG
|
|
|
|
« Poslední změna: 18.03.2008, 13:36:38 od twombly »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
RicoTheCat
|
 |
« Odpověď #27 kdy: 30.03.2008, 10:36:33 » |
|
Já ti dám Makak  počkej až smontuju ten bojovej pancíř pro Nimizte 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|