Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
10.07.2010, 20:33:43

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
harrington.suewebik.net  převeden na redakční systém, nakoukněte a připomínkujte
4150 příspěvků v 102 témat od 93 uživatelů
Nejnovější uživatel: Mafio Ball
* Domů Nápověda Přihlásit Registrovat
+  Honor Harringtonová
|-+  O něčem jiném
| |-+  Pokec
| | |-+  Zajímavosti, drby a klepy ze světů Davida Webera
« předchozí další »
Stran: 1 ... 7 8 [9] 10 Tisk
Autor Téma: Zajímavosti, drby a klepy ze světů Davida Webera  (Přečteno 15372 krát)
Dalin
Full Member

Zobrazit profil
« Odpověď #120 kdy: 27.04.2010, 17:22:26 »

Zpráva z twirteru MWW

Copy edit for "Out of the Dark" from Tor - *grump* - I want to get started on the next Honorverse novel - sequel to Storm From the Shadows.

To by mě zajímalo, čím to bude chtít protahovat. Myslel jsem, že samostatná talbotská linie je uzavřená. Na druhou stranu možná je tím myšleno, že havenská válka skončila a teď začíná válka se stíny(MAlg).
Zaznamenáno
Mirra
Sr. Member

Zobrazit profil
« Odpověď #121 kdy: 27.04.2010, 22:13:51 »

Tak hlavní linie může zůstat u těch velkých věcí mezi SEM a SL, takříkajíc brát věci globálně, zatímco Shadows 3 by věci braly z pohledu lokálních událostí v TQ. Sazmořejmě je tu ta otázka, kde by začínala a končila linie mezi Shadows 3 a hlavními knihami, protože se obě k sobě dost přiblížilo.

Záleží samozřejmě, jak na Shadows sérii pohlíží DW. Jestli na sérii o TQ nebo na serii o "těch dalších". Někde jsem totiž četl i názor, že další Shadows by mohly pokračovat ve Slezsku. Byl by to celkem ďábelský tah, rozehrát MOH na cliffhanger a v nejbližší knize si odskočit do Slezska. Na druhou stranu, celkem rád bych se dočetl, jak se tam Sarnowovi daří a rád bych pohlédl pod pokličku Andíkům a jejich reakcím na OB/MAlign/Velkou Alianci...
Zaznamenáno
Muphrid
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #122 kdy: 28.04.2010, 08:15:21 »

Copy edit for "Out of the Dark" from Tor - *grump* - I want to get started on the next Honorverse novel - sequel to Storm From the Shadows.

Jen doplním, že to David napsal nedávno (26. dubna), takže jde o poměrně horkou novinku, o které dost možná nemluvil ani v Londýně - jinak by o tom už určitě někde byla nějaká zmínka.

Taky nemám naprosto žádnou představu, co chce ještě v TQ popisovat. A jak píše Mirra, přijde mi, že se teď TQ dostal do stavu, v jakém je i Slezsko a o tom jsme nic konkrétnějšího nečetli už hodně dlouho. Jo, Andíci jsou teď v dost nezáviděníhodné pozici: nechtěli se zapojovat původně ani proti Havenu a teď by měli jít rovnou proti Solíkům Smích. Možná je ale vyprovokuje fakt, že se konečně dozví kdo a jak ve skutečnosti stál za oním pokusem o atentát. A asi je moc nepotěší ani fakt, že to měl být jen testovací pokus Škleb.
« Poslední změna: 28.04.2010, 08:17:19 od Muphrid » Zaznamenáno

Warning: Don't stare into laser with remaining eye!
Muphrid
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #123 kdy: 12.05.2010, 08:42:59 »

Hurááááá! David na twitteru napsal:

Citace
"Just started the next Honorverse book - technically a Storm From the Shadows sequel but the storylines all run together @ this point."

Takže další Honorverse kniha je rozepsaná a technicky prý sice bude pokračováním Storm From The Shadows, nicméně všechny dějové linie půjdou pospolu.
Zaznamenáno

IKolincak
Sr. Member

Zobrazit profil
« Odpověď #124 kdy: 12.05.2010, 11:47:16 »

Nádhera. Takže jako obvykle, kdypak to asi bude?!
Zaznamenáno
Muphrid
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #125 kdy: 12.05.2010, 12:21:35 »

Nádhera. Takže jako obvykle, kdypak to asi bude?!

Počítám tak půl roku po té sbírce povídek, která má ještě vyjít. A ta asi vyjde tak půl roku po AMF, což by v součtu dalo tak červen/červenec příštího roku, takže v lednu/únoru by mohlo být eARC.
Zaznamenáno

Muphrid
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #126 kdy: 24.06.2010, 18:22:35 »

Jááááj, Davidovy děti a Sharon nadělili tatínkovi tři sezóny Námořní vyšetřovací služby jako dárek ke Dni otců, přičemž David to vysledovával při přípravě Wellingtongského bifteku. Škleb
Vskutku doufám, že ho to nechytne natolik, aby se zdržel od psaní dalších vychutnávek Úsměv.
« Poslední změna: 24.06.2010, 18:37:47 od Muphrid » Zaznamenáno

Calwin Skress
Jr. Member
**

Zobrazit profil
« Odpověď #127 kdy: 24.06.2010, 20:59:42 »

Nestras!!!! Škleb
Zaznamenáno

Život je boj, jinak by to byla strašná nuda.
Muphrid
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #128 kdy: 24.06.2010, 21:55:30 »

Nestras!!!! Škleb

No co víš... Škleb Ale taky doufám, že se to nestane Smích.
Zaznamenáno

Mirra
Sr. Member

Zobrazit profil
« Odpověď #129 kdy: 25.06.2010, 01:01:03 »

Já jsem dokázal během jednoh zkouškovýho shlédnout celý 4 řady HIMYM a ještě se řádně připravit na zkoušky Úsměv. Teď jen aby se to neodrazilo na dvojici Cachat - Zilwicky...
Zaznamenáno
Muphrid
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #130 kdy: 25.06.2010, 07:51:42 »

Já jsem dokázal během jednoh zkouškovýho shlédnout celý 4 řady HIMYM a ještě se řádně připravit na zkoušky Úsměv. Teď jen aby se to neodrazilo na dvojici Cachat - Zilwicky...

To jako že by Zilwicky byl Marshall a Cachat byl Lily? Nebo obráceně? Škleb
Zaznamenáno

Mirra
Sr. Member

Zobrazit profil
« Odpověď #131 kdy: 25.06.2010, 14:18:14 »

Ne, já měl na mysli, aby se na duu C-Z neodrazilo takové nárazové sledování NCIS v případě DW Úsměv
Zaznamenáno
Muphrid
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #132 kdy: 25.06.2010, 14:20:18 »

Ne, já měl na mysli, aby se na duu C-Z neodrazilo takové nárazové sledování NCIS v případě DW Úsměv

Pochopil jsem Úsměv. Taky doufám, že se to obejde bez následků... Smích
Zaznamenáno

Calwin Skress
Jr. Member
**

Zobrazit profil
« Odpověď #133 kdy: 25.06.2010, 17:25:32 »

Lidi, ja z vas budu mit nocni mury.... Valím oči! Super!
Zaznamenáno

Život je boj, jinak by to byla strašná nuda.
Muphrid
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #134 kdy: 25.06.2010, 17:26:58 »

Lidi, ja z vas budu mit nocni mury.... Valím oči! Super!

tak to jsi vydržel dooost dlouho Škleb
Zaznamenáno

Stran: 1 ... 7 8 [9] 10 Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!