|
RicoTheCat
|
 |
« Odpověď #30 kdy: 22.07.2008, 18:30:31 » |
|
detailisto
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Richard Black: Hledám toho vola který upustil montážní klíč na napěťovou sběrnici Phantomu. Značka: Živýho, zabiju si ho sám.
|
|
|
major
Newbie

John Mattock
|
 |
« Odpověď #31 kdy: 22.07.2008, 20:37:03 » |
|
Žádný holínky...díky Bohu za kanady! 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
God save the Queen!
|
|
|
twombly
Full Member

HMS Phantom Marine Ship Detachment
|
 |
« Odpověď #32 kdy: 12.08.2008, 12:29:29 » |
|
Tak, přišlo mi SITSko a kalendáře Ships of the Fleet, tak se ohlaste jestli bude chtít nějaké hezké obrázky z nich 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Hah! What kind of wuss Marine needs a butter knife to take one miserable bunker? That's why God gave us teeth and fingernails!" - Mateo Gutierrez
|
|
|
|
Johnak
|
 |
« Odpověď #33 kdy: 12.08.2008, 14:59:42 » |
|
Tak, přišlo mi SITSko a kalendáře Ships of the Fleet, tak se ohlaste jestli bude chtít nějaké hezké obrázky z nich  Hazej obrazky! :-)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Geser
Newbie

|
 |
« Odpověď #34 kdy: 12.08.2008, 16:20:46 » |
|
Andermanííí!  Ne fakt. Házej... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
nemám rád Erica Flinta...
,,Co na to řeknou dějiny pane?" ,,Pravda. No tak to Harringtonovou radši převelíme..."
|
|
|
twombly
Full Member

|
 |
« Odpověď #35 kdy: 12.08.2008, 18:46:35 » |
|
Andermani pozdějš, teďka ships of the fleet 2005-2006:
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Hah! What kind of wuss Marine needs a butter knife to take one miserable bunker? That's why God gave us teeth and fingernails!" - Mateo Gutierrez
|
|
|
Geser
Newbie

|
 |
« Odpověď #36 kdy: 23.08.2008, 16:15:45 » |
|
Konečně se nám podařilo vzájemně mluvit s tím Človíčkem přes nášivky. http://i263.photobucket.com/albums/ii134/GeserCZ/rozdil.jpg vážně ta lodní nášivka musí mít 88 mm (prej jako mantichorka) ,vždyť to bude hrozně titěrný... Teď ten na baret: Říkal,že zázraky neuměj,a že by se na natisklý vnitřek mohla vyšít obruba. Sám navrhl verzi Odznáčky...  Až se bude objednávat,tak v jeho repertoáru budou nášivky ze sérií SG, Babylon 5, Noční hlídka a nově i Honorverse  Třeba si vyberete
|
|
|
|
« Poslední změna: 23.08.2008, 16:21:38 od Geser »
|
Zaznamenáno
|
,,Co na to řeknou dějiny pane?" ,,Pravda. No tak to Harringtonovou radši převelíme..."
|
|
|
twombly
Full Member

|
 |
« Odpověď #37 kdy: 23.08.2008, 19:32:41 » |
|
To má bejt titěrný. Kdyby to nebylo titěrný, nevejde se to na rukáv  Takže to vidim tak že položim dotaz na mojí oblíbenou firmu která šila mantichorky kolik by stály znaky na baret. btw. na tom obrázku znaků lodi má ta nášivka jinej tvar a font než má mít 
|
|
|
|
« Poslední změna: 23.08.2008, 19:34:17 od twombly »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Geser
Newbie

|
 |
« Odpověď #38 kdy: 23.08.2008, 20:19:34 » |
|
Mno tak to objednej ty.. Jinak bych prosil mantichorku 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
twombly
Full Member

|
 |
« Odpověď #39 kdy: 24.09.2008, 23:54:39 » |
|
Tohle vás pobaví. Sice jsem na scifihero celkem činnej člověk, ale tohle ode mě nemaj: http://www.scifihero.net/forums/index.php?showtopic=5157Zdá se že se jim podařilo vygůglit link na stránky Sue 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
twombly
Full Member

|
 |
« Odpověď #40 kdy: 06.10.2008, 18:08:12 » |
|
btw. jak se probírá že Weber často recykluje jména, tak jsem objevil že existuje loď třídy Mars-A, která se jmenuje PNS Marduk 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Muphrid
|
 |
« Odpověď #41 kdy: 06.10.2008, 21:00:04 » |
|
btw. jak se probírá že Weber často recykluje jména, tak jsem objevil že existuje loď třídy Mars-A, která se jmenuje PNS Marduk  Hehehe, moje oblíbená kapela  . Jinak dnes (zítra ráno) nám do atmosféry prdne několikametrové těleso: http://ian.cz/detart_fr.php?id=2924&pageNum_clanky=0
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Warning: Don't stare into laser with remaining eye!
|
|
|
|
Muphrid
|
 |
« Odpověď #42 kdy: 10.10.2008, 13:18:08 » |
|
Jedna malá perla z dnešní ICQ diskuze s jistou osobou...: Johnak (13:16:01 10/10/2008)A tedka tak pomalu procitam jednu knihu... no v zasade je to taky military - Straze, Straze od Pratchetta 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Warning: Don't stare into laser with remaining eye!
|
|
|
|
RicoTheCat
|
 |
« Odpověď #43 kdy: 25.10.2008, 16:07:19 » |
|
Tak pokud jste někdo zavítal dnes na stránky Phantomu a máte akutní dojem , že vypadají jinak máte pravdu akorát je to zatím prototyp  ale už se mi povedlo donutit Operu, Firefox i Explorer aby to korektně zobrazovali
|
|
|
|
« Poslední změna: 25.10.2008, 18:36:31 od Land »
|
Zaznamenáno
|
Richard Black: Hledám toho vola který upustil montážní klíč na napěťovou sběrnici Phantomu. Značka: Živýho, zabiju si ho sám.
|
|
|
twombly
Full Member

|
 |
« Odpověď #44 kdy: 29.10.2008, 21:43:04 » |
|
Tak mě po FFSku přepadla myšlenka.... Co takhle nechat udělat placky s vlajkama RMN a RMMC? V případě zájmu i případně PRHAF a IANKdo by do toho šel? 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|