Geser
Newbie

|
 |
« Odpověď #45 kdy: 04.01.2009, 15:57:36 » |
|
Začal jsem koukat na Hornblowera a už chápu tu HH podobnost s ním  Kapitán Pellew mi připomíná jistého admirála se skřetím vzezřením:)
|
|
|
|
« Poslední změna: 04.01.2009, 16:03:42 od Geser »
|
Zaznamenáno
|
nemám rád Erica Flinta...
,,Co na to řeknou dějiny pane?" ,,Pravda. No tak to Harringtonovou radši převelíme..."
|
|
|
|
Johnak
|
 |
« Odpověď #46 kdy: 05.01.2009, 15:30:42 » |
|
Začal jsem koukat na Hornblowera a už chápu tu HH podobnost s ním  Kapitán Pellew mi připomíná jistého admirála se skřetím vzezřením:) Jo, Hornblower je super. U kteryho ses dilu?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Geser
Newbie

|
 |
« Odpověď #47 kdy: 05.01.2009, 16:43:38 » |
|
Skončil sem třetím... Za hoďku pouštím čtyřku:)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
,,Co na to řeknou dějiny pane?" ,,Pravda. No tak to Harringtonovou radši převelíme..."
|
|
|
|
Johnak
|
 |
« Odpověď #48 kdy: 06.01.2009, 10:17:00 » |
|
"We will prevail, sir. They say that the God is on our side." "Really? Then let us hope the All Mighty never choses to become neutral."
Nejlepsi hlaska :-)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Geser
Newbie

|
 |
« Odpověď #49 kdy: 08.01.2009, 21:55:49 » |
|
Dokoukáno...To má vážně tak málo dílů? Tohle bych mohl sledovat jako telenovelu... Pellew, Bush, a ten francouzský markýz-royalista tam prostě váleli  A nějak sem si vypěstoval odpor k Marii  Nejvíc se mi líbil sedmý díl. Prostě neměl chybu. A ta autentičnost celkově byla taky úžasná.. Není natočeno ještě něco podobného?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Johnak
|
 |
« Odpověď #50 kdy: 09.01.2009, 17:23:33 » |
|
Podobna je vec Master and Commander s Russelem Crowem a Paulem Bettanim v rolich kapitana a lodniho lekare HMS Surprise. Inspirovano romany Patricka O'Briana.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Johnak
|
 |
« Odpověď #51 kdy: 09.01.2009, 17:29:09 » |
|
Pak tu mame jeste film Hornblower nekdy z padesatych let, kde hraje Gregory Peck a scenar psal sam Forrester. Pokryva to dej trech nejznamejsich knih (dejove se odehravajicich po serialu). Ten jsem bohuzel nevidel a nevysel ani na DVD v zadne zemi.
Tady jsem nevidel stary film Damn the Defiant o vzpoure namorniku na HMS Defiant. Hraje tam Alec Guiness a Dirk Bogarte. To jsem si kdysi chtel objednat ze zamori, ale pak z toho nejak seslo.
BTW: Poznals herce hrajiciho Archie Kennedyho? :-) Mne se asi nejvic libi ten dvoudil se silenym kapitanem Renownu v podani Davida Warnera :-)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Geser
Newbie

|
 |
« Odpověď #52 kdy: 10.01.2009, 01:25:14 » |
|
Hned při Archieho prvním objevení sem vyhekl...  MaC jsem viděl. Taky skvělej:) A koukam,že tam Střelmistra Hobbse hrál Philip Glenister z Life on Mars  Nejlepší díl prostě jasně sedmička:) EDIT: Sakra,teď mi to došlo! Bushe hrál herec Osmýho Doktora 
|
|
|
|
« Poslední změna: 16.01.2009, 17:06:13 od Geser »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
|
|
Muphrid
|
 |
« Odpověď #54 kdy: 21.11.2009, 17:59:22 » |
|
Docela zajímavá věcička, která by časem mohla přerůst v detektor, který použili Masaďané v CoS na vystopování princezny Ruth.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Warning: Don't stare into laser with remaining eye!
|
|
|
twombly
Full Member

HMS Phantom Marine Ship Detachment
|
 |
« Odpověď #55 kdy: 03.12.2009, 19:16:25 » |
|
http://www.davidweberstore.com/tshirts.htmlCool, Weber začal nabízet první pár triček s HH designem
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Hah! What kind of wuss Marine needs a butter knife to take one miserable bunker? That's why God gave us teeth and fingernails!" - Mateo Gutierrez
|
|
|
|
Muphrid
|
 |
« Odpověď #56 kdy: 23.12.2009, 12:48:41 » |
|
Přišly mi nějaké nové mailíky a při jejich procházení mě napadla otázka: proč je čím méně čitelné písmo tím víc PF-kové nebo Vánoční? Čím bizarnější font, tím spíš je použitý na PF-ku...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Calwin Skress
|
 |
« Odpověď #57 kdy: 24.12.2009, 14:12:09 » |
|
No, nevím kam jinam to napsat:
Přeju Všem krásné prožití Vánočních svátků, hodně dárků pod stromečkem, hodně štěstí, zdraví i lásky a taky šťastný Nový rok!!!
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Život je boj, jinak by to byla strašná nuda.
|
|
|
twombly
Full Member

HMS Phantom Marine Ship Detachment
|
 |
« Odpověď #58 kdy: 24.12.2009, 14:18:32 » |
|
Veselé vánoce ve spolek a vše nejlepší do roku 1922 PD  A ať máte pod stromečkem alespoň takovou nadílku, jakou strýček Albrecht nadělil Mantichoře 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Hah! What kind of wuss Marine needs a butter knife to take one miserable bunker? That's why God gave us teeth and fingernails!" - Mateo Gutierrez
|
|
|
|
Muphrid
|
 |
« Odpověď #59 kdy: 27.12.2009, 09:28:14 » |
|
K Vánocům jsme všichni dostali velmi zajímavý dáreček, ale jen málokdo o něm ví... Molytronika je už na dohled...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|