|
RicoTheCat
|
 |
« kdy: 06.05.2008, 10:54:03 » |
|
Tak po SGA-Project foru , SGTG a po Stargate Galaxy je tohle témo i ZDE: Absolutní offtopic o všem možném 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Richard Black: Hledám toho vola který upustil montážní klíč na napěťovou sběrnici Phantomu. Značka: Živýho, zabiju si ho sám.
|
|
|
|
admin
|
 |
« Odpověď #1 kdy: 06.05.2008, 11:37:02 » |
|
nechce se mi pracovat ... nějaké návrhy na maskování? 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
TomArt
Newbie

|
 |
« Odpověď #2 kdy: 06.05.2008, 12:00:45 » |
|
Myslim že by stačilo u sebe mít např. silný fix se zakulaceným víčkem a napsat na něj Ghost Rider Missile Made by RMN a zkusit jesli tahle kapesní verze dokáže zmást optické senzory okolí. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
twombly
|
 |
« Odpověď #3 kdy: 06.05.2008, 12:52:14 » |
|
Já bych to vyřešil bojovym pancířem M21 kterej bych postavil někam do rohu, spustil aktivní kamufláž a dělal bych že tam nejsem 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
RicoTheCat
|
 |
« Odpověď #4 kdy: 06.05.2008, 13:11:00 » |
|
Já bych postavil proti dveřím Stromovou kočku..... (ideálně v bojovém pancíři  ) BTW: co ho rozpracovat něják pořádně  , vymyslíme nakreslíme, pošleme Weberovi a možná se s ním setkáme 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Richard Black: Hledám toho vola který upustil montážní klíč na napěťovou sběrnici Phantomu. Značka: Živýho, zabiju si ho sám.
|
|
|
|
Muphrid
|
 |
« Odpověď #5 kdy: 06.05.2008, 13:42:54 » |
|
Já bych postavil proti dveřím Stromovou kočku..... (ideálně v bojovém pancíři  ) BTW: co ho rozpracovat něják pořádně  , vymyslíme nakreslíme, pošleme Weberovi a možná se s ním setkáme  No tak jako základ by se určitě dal použít už existující kosmický oblek pro stromové kočky. V tuhle dobu už nejspíš bude existovat jejich cca třetí generace, takže by bylo na čem stavět. Trochu to oplácat, přidat pár zbraní a vida ho, bojový pancíř je tu  . V každém případě se po AAC dočkámě většího prolnutí světa lidí a koček, takže takový návrh určitě stojí za uvážení  . Rozhodně nejsem zdatný v kreslení (teda bez pravítka a kružítka - nebo bez CADu  ), takže to by musel udělat někdo jiný...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Warning: Don't stare into laser with remaining eye!
|
|
|
|
RicoTheCat
|
 |
« Odpověď #6 kdy: 06.05.2008, 13:44:23 » |
|
koukám máme stejnej kreslící problém  bez pravítka nebo softu jsem nepoužitelnej 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Muphrid
|
 |
« Odpověď #7 kdy: 06.05.2008, 13:52:29 » |
|
něco mi říká, že nás takových bude jenom přibývat...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Warning: Don't stare into laser with remaining eye!
|
|
|
|
twombly
|
 |
« Odpověď #8 kdy: 06.05.2008, 14:43:56 » |
|
A nechtěl by mi tu nějakej grafik vykouzlit 3D model bojovýho pancíře pro normální lidi? 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Marika Magde
|
 |
« Odpověď #9 kdy: 10.05.2008, 13:34:59 » |
|
možná bychom aji vykouzlili, když bude volnej čas  ... když mi hodíte v červnu podklady, tak si s tím můžu aji pohrát
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
So say we all.
|
|
|
Geser
Newbie

|
 |
« Odpověď #10 kdy: 15.07.2008, 15:04:56 » |
|
Uff jsem zmatenej... Jak má teda vypadat RMN uniforma ? Všude jsem viděl onu slavnostní s převisem se zlatým lemem a knoflíky,ale teď koukám,že v poslední době se všude rozmáhá verze na zip v půlce... Twombly mě na FF zmátl ještě víc,škoda že nebyl čas na důkladnější diskuzi,než při Johnakově přednášce  (za což se mu opět omlouvám...)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
nemám rád Erica Flinta...
,,Co na to řeknou dějiny pane?" ,,Pravda. No tak to Harringtonovou radši převelíme..."
|
|
|
|
Johnak
|
 |
« Odpověď #11 kdy: 15.07.2008, 15:51:31 » |
|
Geser - ja se u sve uniformy inspiroval primarne ceskymi obalkami, protoze to bylo takove jednak jednodussi a jednak mam za to, ze zadnej normalni dustojnik nenosi zlate lemy a knoflicky kazdej den do sluzby. Koneckoncu i soucasna namornictva maji vicero vzoru uniforem. Kdyz kouknes na kapitana namorni lodi, tak me vetsinou v kazdodenni sluzbe jen kosili a na krku frcku znacici hodnost. :-)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
Geser
Newbie

|
 |
« Odpověď #12 kdy: 15.07.2008, 16:07:56 » |
|
Ty s tím převisem jsou IMO slavnostní... Třeba přidat meč 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
nemám rád Erica Flinta...
,,Co na to řeknou dějiny pane?" ,,Pravda. No tak to Harringtonovou radši převelíme..."
|
|
|
|
twombly
|
 |
« Odpověď #13 kdy: 15.07.2008, 16:48:23 » |
|
Ty co jsou na obrázcích z Jayne's jsou označeny jako Service Uniform, což je klasická služební uniforma, nikoliv slavnostní. Samozřejmě že pracující mužstvo a možná i pracující oficíři v rámci mechaniků mají pracovní uniformy, ale nikde není popsáno jak ona pracovní uniforma vypadá. Je popsána jenom v případě havenu a dá se předpokládat že obvyklá pracovní uniforma důstojníka u mantichory bude stejná, čili se odhodí černé sako a nosí se pouze bílá blůza a kalhoty. Dělená uniforma se zipem se používá u mužstva a poddůstojníků RMN a RMMC. Proklít do desátého kolena toho kdo to vymyslel  Jinak oficiální látka pro uniformy má být 50% bavlna, 50% polyester. Já mám ze 100% polyesteru, zamezuje to muchlání.
|
|
|
|
« Poslední změna: 15.07.2008, 16:55:43 od twombly »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
twombly
|
 |
« Odpověď #14 kdy: 15.07.2008, 16:52:48 » |
|
Pro připomenutí oficiální podoba uniforem zde: Ad uniformy s knoflíkama na obálkách od mattinglyho - mattingly je mattingly  Johnak má hlavně jinou uniformu taky kvůli tomu že jí dělal v době kdy ještě nebyla dána uniformám v podstatě žádná oficiální grafická podoba.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|