|
RicoTheCat
|
 |
« Odpověď #30 kdy: 07.05.2008, 21:51:48 » |
|
já nééééééééééé
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Richard Black: Hledám toho vola který upustil montážní klíč na napěťovou sběrnici Phantomu. Značka: Živýho, zabiju si ho sám.
|
|
|
|
admin
|
 |
« Odpověď #31 kdy: 07.05.2008, 22:19:20 » |
|
důstojník jejího veličenstva přijímá své povinnosti bez protestů a věnuje se jim s plným nasazením 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
RicoTheCat
|
 |
« Odpověď #32 kdy: 07.05.2008, 22:21:23 » |
|
|
|
|
|
« Poslední změna: 07.05.2008, 22:26:02 od Land »
|
Zaznamenáno
|
Richard Black: Hledám toho vola který upustil montážní klíč na napěťovou sběrnici Phantomu. Značka: Živýho, zabiju si ho sám.
|
|
|
|
Marika Magde
|
 |
« Odpověď #33 kdy: 08.05.2008, 17:59:39 » |
|
Chtěl by tu někdo adjutantku? Životnost sice dlouhou nemají, ale někdo musí utvořit vyjimku, která by potvrzovala pravidlo  (CV: odolná přeživší dívčina se sloní pamětí, nekonvenčními nápady a s občas ostrým jazykem  )
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
So say we all.
|
|
|
|
RicoTheCat
|
 |
« Odpověď #34 kdy: 08.05.2008, 18:47:32 » |
|
Neznám nikoho takovéhohle, ale můžu sloužit Hlavním Inženýrem který poté co se Phantom odrazil od stěny Yota , řekl veliteli eskadry do očí , že je IDIOT
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
twombly
Full Member

HMS Phantom Marine Ship Detachment
|
 |
« Odpověď #35 kdy: 08.05.2008, 20:18:04 » |
|
Marika: Mám tu jedno epesní místečko ve velení fire teamu druhé sekce prvního družstva první čety roty Alpha. Hodnost desátník  btw. stránky se rozvíjejí, už tu mám svůj kariérní postup HMS Phantom Service RecordLand: Menší chybka no 
|
|
|
|
« Poslední změna: 08.05.2008, 21:54:20 od twombly »
|
Zaznamenáno
|
"Hah! What kind of wuss Marine needs a butter knife to take one miserable bunker? That's why God gave us teeth and fingernails!" - Mateo Gutierrez
|
|
|
|
Muphrid
|
 |
« Odpověď #36 kdy: 09.05.2008, 01:55:01 » |
|
Marika: Mám tu jedno epesní místečko ve velení fire teamu druhé sekce prvního družstva první čety roty Alpha. Hodnost desátník  btw. stránky se rozvíjejí, už tu mám svůj kariérní postup HMS Phantom Service RecordLand: Menší chybka no  No teda Twombly, mám čím dál větší pocit, že jsi vtělením Prestona z Vesmírných cest!  To zapálení v rekrutování nových mariňáků prostě nelze napodobit! 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Warning: Don't stare into laser with remaining eye!
|
|
|
|
Marika Magde
|
 |
« Odpověď #37 kdy: 09.05.2008, 07:25:40 » |
|
Muphrid: a to si viděl jen oficiální nabídku  takovou důkladnou masáž na icq jsem dlouho nezažila...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
So say we all.
|
|
|
twombly
Full Member

HMS Phantom Marine Ship Detachment
|
 |
« Odpověď #38 kdy: 09.05.2008, 08:43:39 » |
|
Muphrid: Akorát nejsem takovej fešák....  Marika: No co co... Když jsi řekla že mezi záliby patří box a střelba ze všech možnejch nemožnejch zbraní, hned mi před očima vyvstal obraz Susan Hibbsonové 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Hah! What kind of wuss Marine needs a butter knife to take one miserable bunker? That's why God gave us teeth and fingernails!" - Mateo Gutierrez
|
|
|
|
Marika Magde
|
 |
« Odpověď #39 kdy: 09.05.2008, 08:52:29 » |
|
Muphrid: Akorát nejsem takovej fešák....  Marika: No co co... Když jsi řekla že mezi záliby patří box a střelba ze všech možnejch nemožnejch zbraní, hned mi před očima vyvstal obraz Susan Hibbsonové  Boxuju jako ventil nervům, který mám v poslední době, a jak říkám, nějakou dobu jsem nestřílela  klidná ruka je ta tam...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
So say we all.
|
|
|
|
RicoTheCat
|
 |
« Odpověď #40 kdy: 09.05.2008, 08:53:56 » |
|
|
|
|
|
« Poslední změna: 09.05.2008, 08:57:05 od Land »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Muphrid
|
 |
« Odpověď #41 kdy: 09.05.2008, 09:33:31 » |
|
Muphrid: Akorát nejsem takovej fešák....  Marika: No co co... Když jsi řekla že mezi záliby patří box a střelba ze všech možnejch nemožnejch zbraní, hned mi před očima vyvstal obraz Susan Hibbsonové  Marika jako Susan Hibbsonová? To docela sedí!!! Ještě ji trošku zaučím v bojových uměních (teda kromě zmíněné matematiky  ) a bude to dokonalé  .
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
admin
|
 |
« Odpověď #42 kdy: 09.05.2008, 09:48:05 » |
|
proč ne utf-8? tak asi ISO takové to jak je na konci 2 .. za prase si to nezapamatuju 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
admin
|
 |
« Odpověď #43 kdy: 09.05.2008, 10:05:37 » |
|
jo a ikonku si vyrobte 88*31 ať můžu dát nábor na hlavní stránku 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Muphrid
|
 |
« Odpověď #44 kdy: 09.05.2008, 10:32:18 » |
|
proč ne utf-8? tak asi ISO takové to jak je na konci 2 .. za prase si to nezapamatuju  myslíš 8859-2?  Otázkou je jak se to bude chovat na strojích bez nainstalované podpory téhle znakové sady... Land: taky by mě docela zajímalo proč tam nechceš unicode 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|