Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
10.07.2010, 20:44:16

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
harrington.suewebik.net  převeden na redakční systém, nakoukněte a připomínkujte
4150 příspěvků v 102 témat od 93 uživatelů
Nejnovější uživatel: Mafio Ball
* Domů Nápověda Přihlásit Registrovat
+  Honor Harringtonová
|-+  O něčem jiném
| |-+  Pokec
| | |-+  HMS Phantom Crew
« předchozí další »
Stran: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 25 Tisk
Autor Téma: HMS Phantom Crew  (Přečteno 31996 krát)
Marika Magde
Jr. Member
**

Zobrazit profil
« Odpověď #105 kdy: 12.05.2008, 10:03:55 »

No toto, člověk si jednou vezme dovolenou a tady se strhne takováhle fajná diskuze...

Marika: já a opičák? Neurážej primáty, jo? Mrknutí

Johnak: ještěže nechodíš do společné tělocvičny - to by tě ani nenapadlo na mě poštvávat adjutantku Škleb.

C! tak já tě tu oslovím tvým řádným titulem Spolku Opičáků a ono se to ještě brání...
a ať tě ani nenapadne skrytě nenapadne vyhrožovat viceadmirálovi, to by si čestná předsedkyně Opičáků počkala na předsedu Opičáků někde v tmavé uličce kolem Nirvány a ošklivě ho opila  Škleb
Zaznamenáno

So say we all.
Muphrid
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #106 kdy: 12.05.2008, 10:06:32 »

No toto, člověk si jednou vezme dovolenou a tady se strhne takováhle fajná diskuze...

Marika: já a opičák? Neurážej primáty, jo? Mrknutí

Johnak: ještěže nechodíš do společné tělocvičny - to by tě ani nenapadlo na mě poštvávat adjutantku Škleb.

C! tak já tě tu oslovím tvým řádným titulem Spolku Opičáků a ono se to ještě brání...
a ať tě ani nenapadne skrytě nenapadne vyhrožovat viceadmirálovi, to by si čestná předsedkyně Opičáků počkala na předsedu Opičáků někde v tmavé uličce kolem Nirvány a ošklivě ho opila  Škleb

Tak tomu se říká výzva! Tak kdy? Zase v úterý? Škleb
Zaznamenáno

Warning: Don't stare into laser with remaining eye!
Marika Magde
Jr. Member
**

Zobrazit profil
« Odpověď #107 kdy: 12.05.2008, 10:09:36 »

hmmm, spíš za týden v úterý, to budu mít po matuře Smích a snad i po výplatě Úsměv momentálně se mám podle rozpisu naučit denně 25 otázek, abych to stihla...  Škleb
Zaznamenáno

So say we all.
Muphrid
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #108 kdy: 12.05.2008, 10:13:43 »

hmmm, spíš za týden v úterý, to budu mít po matuře Smích a snad i po výplatě Úsměv momentálně se mám podle rozpisu naučit denně 25 otázek, abych to stihla...  Škleb

Počet otázek zderivuj, aktuální obsah peněženky zintegruj, maturitu předpokládej s faktorem splněnosti rovným jedné a můžeme tam zajít už dnes Smích Smích
Zaznamenáno

Marika Magde
Jr. Member
**

Zobrazit profil
« Odpověď #109 kdy: 12.05.2008, 10:15:56 »

Počet otázek zderivuj, aktuální obsah peněženky zintegruj, maturitu předpokládej s faktorem splněnosti rovným jedné a můžeme tam zajít už dnes Smích Smích

Škleb  Škleb no, víš, popravdě, nerada bych, až tě budu tahat domů, sundávala z jednoho z těch hambatejch stromů... nestihla bych si to vyfotit  Smích
Zaznamenáno

So say we all.
Muphrid
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #110 kdy: 12.05.2008, 10:19:00 »

Škleb  Škleb no, víš, popravdě, nerada bych, až tě budu tahat domů, sundávala z jednoho z těch hambatejch stromů... nestihla bych si to vyfotit  Smích

touchè Škleb Ještěže mám onen fajný softík, kterým ti můžu nabourat foun a zabránit ve focení Mrknutí
Zaznamenáno

Marika Magde
Jr. Member
**

Zobrazit profil
« Odpověď #111 kdy: 12.05.2008, 10:21:59 »

touchè Škleb Ještěže mám onen fajný softík, kterým ti můžu nabourat foun a zabránit ve focení Mrknutí

Hihi, vysvětli věděním neposkvrněné osobě, jak se chceš mobilem nabourat na můj digitální foťák? Smích
Zaznamenáno

So say we all.
Muphrid
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #112 kdy: 12.05.2008, 10:23:28 »

Hihi, vysvětli věděním neposkvrněné osobě, jak se chceš mobilem nabourat na můj digitální foťák? Smích

jako kladivem?  Škleb Škleb
Zaznamenáno

Marika Magde
Jr. Member
**

Zobrazit profil
« Odpověď #113 kdy: 12.05.2008, 10:25:50 »

ty nevím, příliš se v tom neorientuju, ale řekla bych, že kladivo je hardware (a ještě k tomu nějaká starší generace) a ne software Škleb
Zaznamenáno

So say we all.
Muphrid
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #114 kdy: 12.05.2008, 10:32:45 »

ty nevím, příliš se v tom neorientuju, ale řekla bych, že kladivo je hardware (a ještě k tomu nějaká starší generace) a ne software Škleb

Řekl bych, že v tomhle případě by šlo spíš o firmware (funkci hw a sw zastanu já, foun bude prostředník), ale nebudeme slovíčkařit Smích. Koneckonců nabourání foťáku nehardwarovou cestou by mohlo být prvním úkolem vývojového týmu Phantomu Smích. I když obyčejný EMP by ho nejspíš pohově vyřadil z provozu, tak nabourat by určitě šel taky Úsměv.
Zaznamenáno

Marika Magde
Jr. Member
**

Zobrazit profil
« Odpověď #115 kdy: 12.05.2008, 10:41:39 »

Vážené dámy a vážení pánové,
takhle vypadá pokec dvou lidí, co sedí u kompů cca 13 km od sebe a qip už je nudí...
hmmm EMP... myslím, že si du pustit Matrix... konečně navážu na linii 31 shlédnutí...
Zaznamenáno

So say we all.
Marika Magde
Jr. Member
**

Zobrazit profil
« Odpověď #116 kdy: 12.05.2008, 11:06:23 »

Muphrid: a stejně seš Opičák a jednou si tě s těma stromama vyfotím Úsměv
Zaznamenáno

So say we all.
RicoTheCat
Full Member

HMS Phantom Engineering

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #117 kdy: 12.05.2008, 11:07:08 »

To mi připomíná :

Jak Softwaerově zničit klávesnici......
..... napsat CRASH a odentrovat desetikilovým kladivem.

BTW: kdybys napsala 13 m tak bych se složil Smích
Zaznamenáno

Richard Black: Hledám toho vola který upustil montážní klíč na napěťovou sběrnici Phantomu. Značka: Živýho, zabiju si ho sám.
Marika Magde
Jr. Member
**

Zobrazit profil
« Odpověď #118 kdy: 12.05.2008, 11:10:43 »

To mi připomíná :

Jak Softwaerově zničit klávesnici......
..... napsat CRASH a odentrovat desetikilovým kladivem.

BTW: kdybys napsala 13 m tak bych se složil Smích

jo těch 13 metrů taky jednou realizujeme Smích ono by to šlo aji na blíž, ale když on mě u něho doma do křesla za kompem moc nepouští Smích
Zaznamenáno

So say we all.
Muphrid
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #119 kdy: 12.05.2008, 11:19:08 »

ROFL
až doma zrealizuju wifinu, tak to klidně může být i 1,3m Smích Smích

Land: jj, klasický způsob ověřený experimentálně Mrknutí
Zaznamenáno

Stran: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 25 Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!