twombly
Full Member

HMS Phantom Marine Ship Detachment
|
 |
« Odpověď #150 kdy: 12.05.2008, 20:57:36 » |
|
Když jsme u těch HH oblečků, tak tady je jak by měly vypadat. (Některé se opakují, ale opakování je matka moudrosti a navíc tyhle jsou v lepší kvalitě než v mých článcích  ) Důstojník RMN a RMMC: Poddůstojník RMN a RMMC:
|
|
|
|
« Poslední změna: 12.05.2008, 21:01:07 od twombly »
|
Zaznamenáno
|
"Hah! What kind of wuss Marine needs a butter knife to take one miserable bunker? That's why God gave us teeth and fingernails!" - Mateo Gutierrez
|
|
|
|
Johnak
|
 |
« Odpověď #151 kdy: 13.05.2008, 13:37:52 » |
|
Bych se mel zeptat bratra jestli svoji HH uniformu jeste chce. Na cony v ni uz chodit neplanuje a byla by skoda aby tlela ve sklepe. :-)
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Marika Magde
|
 |
« Odpověď #152 kdy: 13.05.2008, 14:43:00 » |
|
Bych se mel zeptat bratra jestli svoji HH uniformu jeste chce. Na cony v ni uz chodit neplanuje a byla by skoda aby tlela ve sklepe. :-)
Jaké má míry? 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
So say we all.
|
|
|
|
Marika Magde
|
 |
« Odpověď #153 kdy: 13.05.2008, 17:14:06 » |
|
Technická...  co napsat do životopisu? Základní údaje aji služební záznam tam je... napsat nějaký "životní příběh" nebo to změnit na psychologický posudek? Napsat tam něco podobného jako Land a jeho hybridizace?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
So say we all.
|
|
|
|
RicoTheCat
|
 |
« Odpověď #154 kdy: 13.05.2008, 19:09:53 » |
|
já ti dám hybridizace BTW: momentálně mám stránky Phantomu otevřený jako polní konzervu tudíž se tam dějou věci pekelný 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Richard Black: Hledám toho vola který upustil montážní klíč na napěťovou sběrnici Phantomu. Značka: Živýho, zabiju si ho sám.
|
|
|
|
Marika Magde
|
 |
« Odpověď #155 kdy: 13.05.2008, 19:22:05 » |
|
já ti dám hybridizace BTW: momentálně mám stránky Phantomu otevřený jako polní konzervu tudíž se tam dějou věci pekelný  Jo, to vidím  zkoušela jsem si tam nahodit služenbní záznam... mrkni třebas na to, jestli tam nemám moc velkou ptákovinu  btw: já bych ráda nahodila *životní příběh* s výňatkem z psychologického posudku  jak jinak bych například obeznámila zvědavce se svým původem nalezence v krabici pod kulečníkovým stolem?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
So say we all.
|
|
|
|
RicoTheCat
|
 |
« Odpověď #156 kdy: 13.05.2008, 19:49:55 » |
|
sakra člověk se snaží den se s tím dělá a nakonec to nefunguje v opeře a vněkterejch verzích Firefoxu....kašlu na to 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Richard Black: Hledám toho vola který upustil montážní klíč na napěťovou sběrnici Phantomu. Značka: Živýho, zabiju si ho sám.
|
|
|
|
Marika Magde
|
 |
« Odpověď #157 kdy: 13.05.2008, 19:53:53 » |
|
sakra člověk se snaží den se s tím dělá a nakonec to nefunguje v opeře a vněkterejch verzích Firefoxu....kašlu na to  To je život 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
So say we all.
|
|
|
|
RicoTheCat
|
 |
« Odpověď #158 kdy: 13.05.2008, 20:59:27 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Marika Magde
|
 |
« Odpověď #159 kdy: 13.05.2008, 21:06:40 » |
|
technická: nový odkaz na forum nefakat...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
So say we all.
|
|
|
|
RicoTheCat
|
 |
« Odpověď #160 kdy: 13.05.2008, 21:22:41 » |
|
nefakat protože to být betaverze a mít to velké mouchy. zejtra to naláduju do přechodové komory
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Marika Magde
|
 |
« Odpověď #161 kdy: 13.05.2008, 21:23:40 » |
|
nefakat protože to být betaverze a mít to velké mouchy. zejtra to naláduju do přechodové komory
a mouchy pomřou 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
So say we all.
|
|
|
|
RicoTheCat
|
 |
« Odpověď #162 kdy: 13.05.2008, 21:28:38 » |
|
přesně
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
twombly
Full Member

HMS Phantom Marine Ship Detachment
|
 |
« Odpověď #163 kdy: 13.05.2008, 22:49:01 » |
|
Námitka - možná bych lehce zmenšil odsazení pro submenu.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Hah! What kind of wuss Marine needs a butter knife to take one miserable bunker? That's why God gave us teeth and fingernails!" - Mateo Gutierrez
|
|
|
|
RicoTheCat
|
 |
« Odpověď #164 kdy: 14.05.2008, 10:46:11 » |
|
právě jsem to prohnal přechodovou komorou a zdá se že všechny mouchy pochcípali
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|