|
Název: Díky za registraci! Přispěvatel: sampa 22. 01. 2006, 09:16:30 Nedávno jsem objevila vaše PFS a musím říci, že dost času trávím čtením všech odkazů, hl. francouzských, které jsou velmi zábavné a někdy opravdu podívaná pro oči. Vidím, že je zahájena 4. desítka věrných - je to fajn, že tyto stránky přitahují. Na přivítanou posílám Eiffelovku v zimním oblečení.
Název: Díky za registraci! Přispěvatel: sampa 22. 01. 2006, 09:30:56 To jsem zase já, sampa, nikde jsem zase nenašla, jak vkládat foto.
Název: Díky za registraci! Přispěvatel: SuE 22. 01. 2006, 11:34:21 Vítej :-)
fotky se dají vkládat jen do sekce Galerie a Užitečnosti, max velikost je 60k. Dole u příspěvku by mělo být vidět tlačítko "PROCHÁZET" a tam se pak dá přímo z vašeho počítače vložit fotka. (nedávat náhled - při něm to zmizí) [Upravil dne 22-1-2006 SuE] Název: Díky za registraci! Přispěvatel: K.R.istýna 04. 09. 2006, 10:09:00 Zdravím všechny.Náhodou jsem se dostala na vaše stránky,koukám na ty úžasný obrázky a pomalu vzdávám pokusy:(.Mám malé děti a hrozně ráda je fotím,ale chtěla bych umět i úpravu fotek.Projíždím vaše rady,ale zatím zvládám jen základy.Moc se mi líbí fotky od SKUPCA.Snad se k tomu taky nakonec dostanu.Díky.:)
Název: Díky za registraci! Přispěvatel: zdenekh 04. 09. 2006, 11:00:35 Nevzdávej to, to se naučíš, není to tak těžké;)
Název: Díky za registraci! Přispěvatel: sampa 04. 09. 2006, 18:00:28 To K.R.istyna: jak říká zdenekh, nevzdávej to. Úprava fotografií a vytváření vlastních grafických výtvorů je moc fajn a kdo tomu podlehne, je to jako droga. Podle postupů, které jsou uvedeny v tomto fóru se toho hodně naučíš. Ale chce to opravdu hoooodně trpělivosti, ne vše se zadaří napoprvé a hodně času u počítače. takže do toho!!!Pro začátek stačí pár dobrých návodů, které tady uveřejnila Jitkara ve fóru.
|