|
Název: K úvaze Přispěvatel: Maw 15. 10. 2008, 07:40:45 Množí se tu stále nějaká spamová havěť. Mnozí již mají ve svém PC pozdrav z daleké Afriky . . . a tak dávám k úvaze zda nepřistoupit k tomu, že registrace na tyto stránky proběhne nějakým předem definovaným procesem. Jinde to začíná být podobné a bez souhlasu nějakého uživatele, nebo odpovědi na otázku v češtině se prostě nedá registrovat. Denně tu čistím mnoho odkazů a za chvíli jich tu bude víc než příspěvků . . . Tak co vy na to?
Maw :cool:Text Název: K úvaze Přispěvatel: Jitkara 16. 10. 2008, 19:36:46 Jsem pro :P
PS. Taky mne to mazání nebaví. Název: K úvaze Přispěvatel: Maw 19. 10. 2008, 18:50:18 SuE těď je to na tobě.
Maw :cool: Název: K úvaze Přispěvatel: Skupca 19. 10. 2008, 21:16:10 SuE,teď jsem se tu dočetla,že má někdo lék na mé problémy s erekcí........:D:D:D ne že bych chtěla prudit,ale přidávám se k Maw (teda Maw,ty máš tak nesklonnej nick...:D ) a prosím o zakročení...
Název: K úvaze Přispěvatel: Maw 20. 10. 2008, 07:26:51 Dnes ráno jsem mazal 20 spamů . . . SuE !!!! Vymysli něco . . . prosím . . .
Maw :cool: Název: K úvaze Přispěvatel: sueva 20. 10. 2008, 17:30:23 vážně uvažuju o přechodu na jinéforum, jen nevím, jestli by se mi podařilo tohle převést
další varianta je upgrade ale nevím, jak moc to pomůže :-( bohužel mám zrovna v práci nával práce a večer už nemám sílu vůbec na nic, vydržte chvilku, snad se zas vzpamatuju :drool: Název: K úvaze Přispěvatel: Jitkara 20. 10. 2008, 17:35:46 Ale chvilku ještě mazat vydržíme ;), ale někdy je to síla.
Jinak klidně jiné fórum, tady uzavřít všechna témata a třeba odkaz na "staré" Název: K úvaze Přispěvatel: Maw 21. 10. 2008, 07:26:03 Já vydržím jako kůň. A když bych náhodou padl vysílením po mazání spamů tak bych prosil jen malý obřad. Roztleskávačky, filharmoniky, vojenské pocty, vyznamení in-memoriam a takové ty věci co k tomu normálně patří . . .:P
Maw :cool: Název: K úvaze Přispěvatel: Skupca 21. 10. 2008, 12:17:43 Citace Původně zaslal: Maw Já vydržím jako kůň. A když bych náhodou padl vysílením po mazání spamů tak bych prosil jen malý obřad. Roztleskávačky, filharmoniky, vojenské pocty, vyznamení in-memoriam a takové ty věci co k tomu normálně patří . . .:P Maw :cool: to Maw :(http://i.dama.cz/s/e273.gif) (http://i.dama.cz/s/e467.gif) Název: K úvaze Přispěvatel: Maw 07. 11. 2008, 11:10:30 Dnes tu byl odkaz na dětské péčko . . . No nazdar. Když nepůjde přesunout fórum jinam tak určitě by šlo udělat "schvalovanou registraci" (neplést s registrovaným partnerstvím:D)
Maw :cool: |