|
Název: Belgie Přispěvatel: vyzel 23. 08. 2007, 12:00:39 Zdravím všechny přítomné. Ač nikomu můj včerejší obrázek nestál za zmínku, nedám pokoj a vkládám ještě jeden.
Hezký den. Název: Belgie Přispěvatel: Maw 23. 08. 2007, 13:19:43 No nemůžeš se divit. Z mého fotografického hlediska by tvoje fotografie bez úprav měly ráz reportážní fotografie a nějakou duši. Ovšem po tvých úpravách tuto přidanou hodnotu nemají.
Maw :cool: Název: Belgie Přispěvatel: Jitkara 23. 08. 2007, 13:35:33 Nediv se, že se něco neokomentuje hned. Tebe napadá okamžitá reakce vždycky? ;)
Obsah fotografii úpravy hodně utlumily, kdyby nebyly přes postavy bylo by to asi lepší. Název: Belgie Přispěvatel: vyzel 23. 08. 2007, 17:04:48 Dík za reakci.
Jak jsem předeslal, jsem ve focení i ve PF začátečník a stále se v tom plácám. Oceňuji proto každé vaše hodnocení a rady. Beru si to k srdci. Ty vaše výtvory se mi velmi líbí...no musím na sobě zapracovat. Zatím nashle a zítra zkusím zase něco jiného. Název: Belgie Přispěvatel: Jitkara 23. 08. 2007, 18:44:44 Můžeš sem zkusit dát třeba tuto fotografii bez úprav a uvidíme, co s ní kdo udělá :embar:
Název: Belgie Přispěvatel: vyzel 24. 08. 2007, 14:30:09 Dík za odpověď.
Fotku vložím po neděli. Dnes k ní nemám přístup, ale vložím jinou. Nashle. Název: Belgie Přispěvatel: Skupca 24. 08. 2007, 14:56:18 :( nezlob se,ale když prostě k něčemu nemám co povědět,tak nic neříkám... nebýt tvé poznámky o tom,že se ti na první pokus nikdo neozval,tak bych na tohle asi taky nereagovala...fotka možná dobrá,ale úpravy ji moc nevylepšily...no...ale neházej flintu fdo žita,taky jsem se v tom v začátcích plácala a někdy se plácám dodnes...:P
Název: Belgie Přispěvatel: vyzel 28. 08. 2007, 11:04:48 Dík za odpověď. Jako začátečník ocením každou radu i kritiku. Z něčím se hodiny trápím a výsledek je většinou bídný, že se ani neodvážím to vložit do galerie. Zdravím vyzel.
|