Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Forum k Photofiltre « Photofiltre « Problémy «  (Moderátor: Jitkara)problemy
Stran: [1]
  Tisk  
Autor Téma: problemy  (Přečteno 1323 krát)
vernon
Newbie
*

« kdy: 08. 04. 2006, 19:32:17 »

ahojky nevím jak to tady funguje ale pokud by mi nekdo pomohl tak bych byl rad -nejde mi spustit pallete editor i když sem ho skoušel nainstalovat víc krát v menu se mi oběví ale nejde na nej kliknout a paste info mam ale když na nej kliknu tak se neotevře a ukáže mi to jako chybu
a nejdou mi stáhnou plugíny gradient a bump map stáhne to ale neuloží neplatnej příkaz nebo chyba přenosu ale i kidyž sem to skoušel víc krat tak nic.plugíny normal instaluju do sekce plugíny mam jich víc a ostatni makaji bez problému tak pokud to bude možny prosím o radu díky
Zaznamenáno
SuE
Full Member

« Odpověď #1 kdy: 08. 04. 2006, 21:06:48 »

aby fungoval palette editor, musíš nastavit barevný režim jako paletu. menu: Obrázek / barevný režim / paleta /  barev. tam si zvol nejlépe  256 barev ale počítej s tím, že se barevná hloubka obrázku degraduje

při tom stahování mohlo dojít k chybě přenosu a wokna to furt tahají z temp souboru. zkus vyčistit temporary adresář nebo to stáhni pod jiným jménem (přejmenuj to). Kdyby to stále nešlo, napiš maila a zkusím ti to poslat

paste into funguje ale musíš mít napřed něco nabrané do "kopírování" - to co chceš vložit,  pak klikni na druhý obrázek, kam to chceš dát (příp. udělej výběr), a pak se paste into  zaktivuje

[Upravil dne 8-4-2006   SuE]
Zaznamenáno
Stran: [1]
  Tisk  

'; // And this is the replacement for the subject. var smf_template_subject_edit = ''; // Restore the message to this after editing. var smf_template_body_normal = '%body%'; var smf_template_subject_normal = '%subject%'; var smf_template_top_subject = "Téma: %subject%  (Přečteno 1323 krát)" if (window.XMLHttpRequest) showModifyButtons(); // ]]>

Skočit na: