Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Forum k Photofiltre « Photofiltre « Problémy «  (Moderátor: Jitkara)Odpověď na cvičné obrázky
Stran: [1]
  Tisk  
Autor Téma: Odpověď na cvičné obrázky  (Přečteno 1459 krát)
nor.man
Full Member

« kdy: 16. 05. 2006, 20:06:33 »

Prošel jsem si galerii od Sampu a rozhodl jsem se, že zkusím vytvořit ty cvičné obrázky.... No a hned u prvního obrázku jsem na razil na problém....

Zahnutý roh....musím si stáhnout plugin CURL nebo to jde i nějak jinak??
Zaznamenáno
nor.man
Full Member

« Odpověď #1 kdy: 16. 05. 2006, 20:49:55 »

ach jo Smutek tak toho je víc.... Dál jsem něvěděl jak udělat těžítko a malbu.... Portrét v květině (plugin Degrade) a obrázek pomocí pluginu Písek, jsem taky nezvládl...chybí mi totiž tydle pluginy a ani jsem je nedokázal najít na stránce oficiálních pluginů...  Jestli by se někdo našel, kdo by mi s tím pomohl, co a jak, tak předem děkuji.
 Jo a všechno to je v druhé nebo první:) galerii od Sampy http://www.toulky.estranky.cz/
Zaznamenáno
Jitkara
Global Moderator
Hero Member

« Odpověď #2 kdy: 16. 05. 2006, 20:57:43 »

Bacha, Sampa jde na nás s frančtinou Mrknutí - Degrade je například Gradient .
Efekt Písek /Sand najdeš v pluginu DExFx
Pokud chceš pluginy používat, musíš si je nainstalovat, to se nedá nic dělat Mrknutí
Doufám, že postup už tady najdeě, je tu několkrát
Zaznamenáno
nor.man
Full Member

« Odpověď #3 kdy: 16. 05. 2006, 21:06:31 »

No tak tím je to vyřešené.... Děkuji
Zaznamenáno
Maw
Global Moderator
Hero Member

« Odpověď #4 kdy: 16. 05. 2006, 21:44:38 »

Už jsem tady o tom jednou mluvil. Není dobré používat francouzké výrazy, ač je program původem z Francie. Prostě technickému světu vládne angličtina a je potřeba to respektovat. Mnoho pojmů z angličtiny je dnes natolik zažitých, že člověk ani nemusí anglicky vládnout a jde to. Dělal jsem teď tutoriál k metalickému textu a klel jsem u toho jako pohan. Původně francouzký text přepsal autor do angličtiny a to je nářez. Nejvíc práce mi dalo to dát do správného technického tvaru. Proto apeluji na všechny, když už něco píšete a mělo by to být pro veřejnost dostupné, pokuste se napřed o češtinu a pokud to z nějakého důvodu nejde tak angličtinu. Tím nechci franc. hanit, ale technicky je nepoužitelná.
Zaznamenáno
sampa
Sr. Member

« Odpověď #5 kdy: 16. 05. 2006, 21:46:18 »

Pro nor.man Pokud chceš něco zkusit, musíš si opravdu naistalovat pluginy, bez těch to fakt nejde, ale najdi si to tady na těchto stránkách v úvodu Fora, vše je vysvětleno, jak nainstalovaat a nač slouží.  Všechny cvičné obrázky z mé galerie najdeš v mém odkazu na konci této zprávy, je to sice francouzsky, ale se všemi kroky, takže to pochopíš. kdybys nerozuměl, tak ti poradím. určitě to nevzdávej, už jsi udělal určitě pokrok od té doby, co jsi tady.Já jsem taky od těchto obrázků začínala, tak to nepodceňuj.Ale vyzkoušej všechny návody od Sue, v úvodu!
Návody cv. obrázků
http://www.photofiltregraphic.com/02presentation/00initiation/pagedaccueil.htm

[Upravil dne 16-5-2006   sampa]

[Upravil dne 17-5-2006   sampa]
Zaznamenáno
sampa
Sr. Member

« Odpověď #6 kdy: 17. 05. 2006, 07:15:19 »

http://lmquettier.free.fr/tuto7.html

Toto ja návod na těžítko, ale to se dělá ve verzi studio, která má i vrstvy.Tato verze se dá stáhnout k 30 dennímu bezplatnému vyzkoušení.

[Upravil dne 17-5-2006   sampa]
Zaznamenáno
nor.man
Full Member

« Odpověď #7 kdy: 17. 05. 2006, 11:47:46 »

Od Sue jsem samozřejmě všechny návody zkusil, co jsou na té stránce. Pluginy mám taky, jen mám ještě většinu nevyzkoušených...ale všechno musí jít postupně... Tak já jdu teda zkoušet:)
Zaznamenáno
sampa
Sr. Member

« Odpověď #8 kdy: 17. 05. 2006, 22:44:13 »

Pro Maw: Musím dodat k tvým překladům, pokud jsi překládal ten metal text z angličtiny přímo od Billa, tak on není Francouz, tak by ta jeho ang. měla být perfektní. Sue a Jitkara překládají jenom z angl., neboť fr. neumí. A vše je dokonale přeloženo a funkční. A navíc ke všemu teď dávají obrázky přímo kde co máš zmáčknout, tak je to super. Ahoj.
Zaznamenáno
Stran: [1]
  Tisk  

'; // And this is the replacement for the subject. var smf_template_subject_edit = ''; // Restore the message to this after editing. var smf_template_body_normal = '%body%'; var smf_template_subject_normal = '%subject%'; var smf_template_top_subject = "Téma: %subject%  (Přečteno 1459 krát)" if (window.XMLHttpRequest) showModifyButtons(); // ]]>

Skočit na: