Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Forum k Photofiltre « Photofiltre « Galerie «  (Moderátor: Jitkara)dost bylo Aniky
Stran: [1]
  Tisk  
Autor Téma: dost bylo Aniky  (Přečteno 1112 krát)
Jitkara
Global Moderator
Hero Member

« kdy: 24. 05. 2006, 21:58:08 »

Její brushe jsou pěkné, ale přiznejme si, že jsou vlastně jenom koláží z jiných obrázků v šedém tónu, trošku poškrábané a trošku na okraji do ztracena :embar:
A to přece musí PF zvládnout taky Úsměv
Problém je, že ty její jsou už hotové a ty naše si musíme teprve udělat a tak doufám, že mne v tom nenecháte samotnou.

[Upravil dne 24-5-2006   Jitkara]

* brush.jpg (41.77 KB - staženo 208 krát.)
Zaznamenáno
Skupca
Hero Member

« Odpověď #1 kdy: 25. 05. 2006, 08:26:06 »

Jitkara:no to už mně taky napadlo...v PS si asi na tři klepnutí vyrobíš svůj brush,ale to mně moc neba...Smutek tohle je dobrá výzva,vyzkoušíme,uvidíme...MrknutíSmích
Zaznamenáno
Maw
Global Moderator
Hero Member

« Odpověď #2 kdy: 25. 05. 2006, 09:49:57 »

Jako lidová tvořivost docela dobré. Ale po webu lítají tisíce brushů a to zcela zdarma. Tolik jich pro svoji práci nikdy nikdo nepoužije. Na druhou stranu  jako téma pro domácí úkol dobré. Občas si je také zkouším dělat.
Zaznamenáno
Jitkara
Global Moderator
Hero Member

« Odpověď #3 kdy: 25. 05. 2006, 18:17:39 »

"lidová tvořivost" Vyplazuji jazyk:P:P:P:P - myslela jsem to spíš jako ukázku, protože štětců je opravdu nepřeberně, ale pro Photoshop. Do PF či PFS je musíme přes Phtoshop stejně převádět. AngelBrushes jsou nádherné, ale takové "moc hotové". Mám trošku pocit, že když s nimi dělám obrázek, že do toho dávám málo sebe, že je to jako vařit s Vitanou - snad dobré, ale všechno chutná nakonec stejně.
Zaznamenáno
Maw
Global Moderator
Hero Member

« Odpověď #4 kdy: 25. 05. 2006, 19:42:32 »

Jitkara: V něčem máš pravdu. Je to jako vařit s Vitanou. Ale podívej se na to jinak. Ty si naděláš štětce, použiješ je ve svém dílku. Podruhé už je nepoužiješ, aby jsi se neopakovala. Pak je pustíš na web a ostatní je budou používat jako tysíce dalších štětců po celém světě. Nechci nikoho od tohoto odrazovat, ale výroba štětců mi přijde jako kontraproduktivní. Ale jak říkám, nikoho od toho nechci odrazovat. A brushe od Anniky jsou dokonalost sama. Ty se nedají moc často použít. Ona vychází ze severských bájí a legend a tam je smrt na prvním místě. Ale není jen Annika, to je potřeba si uvědomit. Prosím berte to tak, že tímto vyjadřuji vlastní názor.
Zaznamenáno
Jitkara
Global Moderator
Hero Member

« Odpověď #5 kdy: 25. 05. 2006, 19:53:53 »

Maw: neomlouvej se pořád Smích Přemýšlela jsem, jestli vůbec mluvit o používání o "brushes" v PF(S) má smysl. Ona je to tu prostě koláž a udělám ji jako součást obrázku, nic víc.
Zaznamenáno
Skupca
Hero Member

« Odpověď #6 kdy: 25. 05. 2006, 23:30:57 »

Maw::bounc:s množstvím štětců na netu máš pravdu...jako masky jich používám dost,zejména gradient varianty...ale proč nezkusit vyrobit vlastní???už pro to,aby to člověk zkusil...Mrknutí když si hraju,nezlobím....Vyplazuji jazyk
Zaznamenáno
Stran: [1]
  Tisk  

'; // And this is the replacement for the subject. var smf_template_subject_edit = ''; // Restore the message to this after editing. var smf_template_body_normal = '%body%'; var smf_template_subject_normal = '%subject%'; var smf_template_top_subject = "Téma: %subject%  (Přečteno 1112 krát)" if (window.XMLHttpRequest) showModifyButtons(); // ]]>

Skočit na: