Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Forum k Photofiltre « Jen tak « Pokec «  (Moderátor: Jitkara)Paint.net - trochu jiný PFS
Stran: [1]
  Tisk  
Autor Téma: Paint.net - trochu jiný PFS  (Přečteno 2303 krát)
SuE
Full Member

« kdy: 11. 07. 2006, 13:35:39 »

už před nějakou dobou   jsem objevila (ale ještě moc nezkoušela, protže na to tehdy nebyly žádné tutoriály) prográmek, který umí vrstvy a je zadarmo. Je vyvíjen na universitě ve Washingtonu - http://www.eecs.wsu.edu/paint.net/

Teď už je ve foru spousta návodů, včetně prolínání obrázků a maskování, a tak by to mohla být alternativa pro ty, kdo nechtějí placený PFS, a přesto chtějí vrstvy a jednoduchý prográmek.

Je použitelný pouze pod win xp a vyžaduje .net framework 2. Ten je automaticky dodáván s SP2 - tedy máte-li servis pack 2 na windows XP, nebudete mít problém. Pokud jedete stejně jako já na SP1, můžete si ho stáhnout ale vyžaduje to kontrolu pravosti windows :karate:

Zatím jsem stále zaháčkovaná na hellgate:london, takže grafiku zanedbávám, ale tohle je na seznamu k vyzkoušení .. až bude nálada

Update: tak nálada už byla, takže jako obvykle, je z toho web - paint.net - grafický editor , taková ohrádka pro lamy jak je u mě zvykem :karate:
je tam popis ovládání, instalace, download, pluginy, návody, úprava fotek atd , stále v prudkém rozvoji

[Upravil dne 6-5-2008   sueva]
Zaznamenáno
Skupca
Hero Member

« Odpověď #1 kdy: 16. 07. 2006, 20:15:28 »

já jsem tenhle prográmek vyzkoušela,je to dobrý,ale zase jsem ho vzhledem k tomu,že PS vlastním,sprovodila...ale jako free náhražka to není vůbec špatný,doporučuju taktéž...:bounc:
Zaznamenáno
Stran: [1]
  Tisk  

'; // And this is the replacement for the subject. var smf_template_subject_edit = ''; // Restore the message to this after editing. var smf_template_body_normal = '%body%'; var smf_template_subject_normal = '%subject%'; var smf_template_top_subject = "Téma: %subject%  (Přečteno 2303 krát)" if (window.XMLHttpRequest) showModifyButtons(); // ]]>

Skočit na: