Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Forum k Photofiltre « Photofiltre « Problémy «  (Moderátor: Jitkara)Samovolné vypnutí programu
Stran: [1]
  Tisk  
Autor Téma: Samovolné vypnutí programu  (Přečteno 1088 krát)
Anonymous
Host
« kdy: 27. 05. 2007, 09:07:38 »

Když si spustím photofiltre tak se mi cca za 20 sekund sám vypne.Zkoušel jsem ho i přeinstalovat,ale to taky nepomohlo.Prosím poraďte co s tím.Jsem s tímto programem velmi spokojený.Kam se na to hrabou některý placený programy pro úpravu fotek.
Zaznamenáno
Skupca
Hero Member

« Odpověď #1 kdy: 27. 05. 2007, 10:06:34 »

také jsem se s tím setkala,povětšinou když jsem otvírala obrázek umístěný na ploše(mám nastavené stahování na plochu,abych to pak trubka nehledala...Smích )Takže jsem si zvykla obrázky napřed "poschovávat" jinam,a je to bez problému....jinak fakt nevím...Smutek
Zaznamenáno
Maw
Global Moderator
Hero Member

« Odpověď #2 kdy: 27. 05. 2007, 10:12:46 »

To All: To je standardní problém Windows. Ukládat na plochu není dobré. Plocha je svázána se systémem a pak vznikají problémy. Doporučuji ukládání na disk. Vůbec nejlepší je opustit smutné a kalné vody Microsoftu a přejít na Linux. Tam nic takového není.

Maw    :cool:
Zaznamenáno
Skupca
Hero Member

« Odpověď #3 kdy: 27. 05. 2007, 10:21:51 »

to maw:no vida ,a jsem zase moudřejší...:eureka:
Zaznamenáno
Anonymous
Host
« Odpověď #4 kdy: 27. 05. 2007, 11:44:08 »

Linuxe taky používám.Jinak v Mozille mám nastavený že všechno stauju na disk E (Nejvíc místa).Zkoušel jsem i obrázek umístit na jinej disk a taky to nejde.Existuje nějaká verze pro tučňáka?
Zaznamenáno
Maw
Global Moderator
Hero Member

« Odpověď #5 kdy: 27. 05. 2007, 18:14:30 »

Ano, Mozzila je mnohem příjemnější, než Explorer. V podstatě IE  vůbec nepoužívám a tím šetřím svoji kapsu ( Bill už má dost, tak proč mu ještě přispívat?). Nejsem si úplně jistý, jestli PhotoFiltre pojede pod Linuxem. Doposud jsem používal Live distribuce a teď mám konečně další PC na Linux, tak tam půjde buď Mandriva 2007/1 nebo SuSe. Obojí převyšuje Windows o mnoho %. Co se týká použití PhotoFiltre tak bych určitě doporučil l nějaký emulátor systémů přes který se dají programy psané jen pro Windows provozovat v Linuxu.

Maw   :cool:
Zaznamenáno
Anonymous
Host
« Odpověď #6 kdy: 31. 05. 2007, 14:23:54 »

Zcela jistě jde o nestabilitu Windows. PhotoFiltre je stabilní - mě nepadá ani na Win98 ani na WinXP. Ale mám poměrně čisté systémy, což u většiny uživatelů není jisté.
Rada (chápu, že krutá): nepřeinstalovávat PhotoFiltre ale Windows a ovladače. Určit co přesně je špatně je hodně specializovaná práce = drahá a s nejistým výsledkem. Smutek
Otázka (i když kdoví co odpověď vyřeší): PF jsi jen spustil, nebo do něj rovnou načítal nějaký obrázek?
Zaznamenáno
Stran: [1]
  Tisk  

'; // And this is the replacement for the subject. var smf_template_subject_edit = ''; // Restore the message to this after editing. var smf_template_body_normal = '%body%'; var smf_template_subject_normal = '%subject%'; var smf_template_top_subject = "Téma: %subject%  (Přečteno 1088 krát)" if (window.XMLHttpRequest) showModifyButtons(); // ]]>

Skočit na: