Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Forum k Photofiltre « Photofiltre « Problémy «  (Moderátor: Jitkara)vodoznak
Stran: [1]
  Tisk  
Autor Téma: vodoznak  (Přečteno 1190 krát)
Anonymous
Host
« kdy: 10. 02. 2008, 00:22:36 »

Prosím o radu. Pokouším se dělat nějaké obrázky ve Photofiltre  a stalo se mi, že si obrázky někdo přisvojil. Jak se vkládá VODOZNAK? Jde to také v tomto programu a nebo mi poraďte jiný lehký program, ale prosím v češtině, jsem ze staré školy a blebtám jen rusky a nikoili engliš. Díky moc...Ola
Zaznamenáno
Anonymous
Host
« Odpověď #1 kdy: 10. 02. 2008, 00:59:01 »

http://www.stahuj.centrum.cz/grafika_a_design/
Zaznamenáno
Jitkara
Global Moderator
Hero Member

« Odpověď #2 kdy: 10. 02. 2008, 09:57:28 »

Co si představuješ pod pojmem vodoznak?
Třeba stačí vložit příslušný text, nastavit průhlednost a umístit.
Zaznamenáno
OlaSm
Newbie
*

« Odpověď #3 kdy: 10. 02. 2008, 17:29:21 »

Zkoušela jsem průhlednost, ale není to ono. Tak jsem udělala základ ve photofil a pak jsemsi stáhla XnWiew a pomocí tohoto programu to vkládám. Tady je můj první pokus s tím vodoznakem. Je vpravo pod motýly.
http://olasm.webgarden.cz/image/6508706
Zaznamenáno
Ludek
Hero Member

« Odpověď #4 kdy: 10. 02. 2008, 17:53:59 »

Ja si s toho problém nerobím.Zásadne dávam na stránky zábery v menšej velkosti a kvalite.Počítam s použitím záberov kýmkolvek a nevadí mi to.Horšie je v prípade ak by niekto úvádzal že zábery sú jeho.
Ale stalo sa mi že som poslal zábery v plnej kvalite ,ktoré zmenšené použili na stránke bez môjho vedomia a uvedenia autora.Museli ich odstrániť.
Nevadí mi tak použitie obyčajným smrtelníkom,ako použitie firmou a pod.
Zaznamenáno
Jitkara
Global Moderator
Hero Member

« Odpověď #5 kdy: 10. 02. 2008, 18:04:32 »

NÁVOD

ještě by písmo mohlo být třeba šedé
Zaznamenáno
Maw
Global Moderator
Hero Member

« Odpověď #6 kdy: 10. 02. 2008, 18:15:11 »

Obecně považuji řešení vodoznaku (pojem Microsoftu!) za zbytečně přehnanou starost. Jakýkoliv text se sníženou krivostí je více než dostačující. Návod, který sem dala Jitkara je přesně ono . . .

Maw  :cool:
Zaznamenáno
Stran: [1]
  Tisk  

'; // And this is the replacement for the subject. var smf_template_subject_edit = ''; // Restore the message to this after editing. var smf_template_body_normal = '%body%'; var smf_template_subject_normal = '%subject%'; var smf_template_top_subject = "Téma: %subject%  (Přečteno 1190 krát)" if (window.XMLHttpRequest) showModifyButtons(); // ]]>

Skočit na: