Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
13.07.2010, 17:24:50
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:
Pokročilé vyhledávání
harrington.suewebik.net převeden na redakční systém, nakoukněte a připomínkujte
4187
příspěvků v
103
témat od
93
uživatelů
Nejnovější uživatel:
Mafio Ball
Honor Harringtonová
O Honor Harrington
Odkazy
Nakladatelství - co nás čeká
« předchozí
další »
Stran:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
10
Autor
Téma: Nakladatelství - co nás čeká (Přečteno 17899 krát)
Fox
Newbie
Re: Nakladatelství - co nás čeká
«
Odpověď #60 kdy:
01.12.2008, 07:34:00 »
http://neviditelnypes.lidovky.cz/ukazka-david-weber-ve-stinu-saganamiho-dhl-/p_scifi.asp?c=A081130_225953_p_scifi_hpe
Trocha cteni pro nedockave.
Zaznamenáno
Dalin
Full Member
«
Odpověď #61 kdy:
10.01.2009, 10:44:31 »
Tak podle změny obrázku na Polarisu se zřejmě rozhodli pro tu akčnější obálku ze druhého vydání AAC.
Zaznamenáno
twombly
Full Member
HMS Phantom Marine Ship Detachment
«
Odpověď #62 kdy:
10.01.2009, 19:22:19 »
Což je naprosto v pořádku jelikož je mnohem hezčí
Zaznamenáno
"Hah! What kind of wuss Marine needs a butter knife to take one miserable bunker? That's why God gave us teeth and fingernails!" - Mateo Gutierrez
Johnak
Global Moderator
Full Member
«
Odpověď #63 kdy:
11.01.2009, 10:58:55 »
Takže, na Baen's Baru se objevily informace o plánech a rozvrhu Davida Webera na příští asi půlrok a rovněž se odpovídá na otázky, které se honily hlavou asi spoustě lidí.
Takže.
David řekl, že jeho rozvrh je momentálně příliš komplikovaný, aby tomu prostý smrtelník rozuměl, ale něco z něj vypadlo.
David momentálně pracuje stále na Mission of Honor a vyrozuměl jsem, že momentálně má napsáno 170 000 slov, kniha by měla být odevzdaná na konci ledna, ale David o tom docela pochybuje.
Eric momentálně pracuje na své části CoS 2 (jejíž pracovní název je momentálně Torch for Freedom). Jakmile to dokončí, hodí to Davidovi do klíne a ten na tom bude pracovat jako na svém dalším projektu.
Potom by měl začít pracovat na další Honor antologii, která by měla být odevzdána v dubnu 2009.
Následující informace neřekl příliš jasně, ale zdá se, že potom začne pracovat na ctvrtém díle Safehold série a potom na nějaké další knize pro Tor. Není jasné, co to bude, ale vzhledem k tomu, že to podle všeho nebude další Safehold kniha a Safehold je jediné, co píše pro Tor, tak se zdá, že to bude asi něco zbrusu nového.
Co se týče snippetů k BHD, tak David řekl, že vzhledem k tomu, že kniha má vyjít v červenci a on nechce tuto knihu snippetit tolik jako předchozí, tak zřejmě bude ještě "chvíli trvat, než snippety začnou." :-(
Na rozloučenou řekl, že nebude na Bar házet žádné další "nečekané dárečky". Alespoň pokud to bude moct ovlivnit.
Zaznamenáno
twombly
Full Member
«
Odpověď #64 kdy:
13.01.2009, 17:38:45 »
Kruci, z mástra rodže zase nic
Zaznamenáno
"Hah! What kind of wuss Marine needs a butter knife to take one miserable bunker? That's why God gave us teeth and fingernails!" - Mateo Gutierrez
Muphrid
Hero Member
«
Odpověď #65 kdy:
26.01.2009, 15:22:48 »
Jak jsem psal už kdysi dřív: podle informací na Baru už opravdu byly vydraženy první ARC Mission of Honor. Takže někteří štastlivci to už možná mají přečtené... By mě zajímalo, jestli jim to (bude dávat)/(dává) smysl i bez návaznosti na CoS2.
Zaznamenáno
Warning:
Don't stare into laser with remaining eye!
Johnak
Global Moderator
Full Member
«
Odpověď #66 kdy:
26.01.2009, 22:42:52 »
Citace: Muphrid 26.01.2009, 15:22:48
Jak jsem psal už kdysi dřív: podle informací na Baru už opravdu byly vydraženy první ARC Mission of Honor. Takže někteří štastlivci to už možná mají přečtené... By mě zajímalo, jestli jim to (bude dávat)/(dává) smysl i bez návaznosti na CoS2.
No, ja taky cetl SoS jeste pred Crown of SLaves a smysl mi to davalo. Az na to ze mi Helen v jeden kapitole prakticky vykecala celej dej CoW
Zaznamenáno
Muphrid
Hero Member
«
Odpověď #67 kdy:
27.01.2009, 07:46:00 »
Citace: Johnak 26.01.2009, 22:42:52
... Az na to ze mi Helen v jeden kapitole prakticky vykecala celej dej CoW
Jo, ono asi něco podobného bude muset být i v MoH... Zrovna u CoS a SoS jsem rád, že jsem to četl ve "správném" pořadí, nevím ale, jestli bych vydržel nečíst MoH, kdyby se mi náhodou dostala do ruky před CoS2...
«
Poslední změna: 27.01.2009, 07:48:03 od Muphrid
»
Zaznamenáno
Warning:
Muphrid
Hero Member
«
Odpověď #68 kdy:
30.01.2009, 13:45:12 »
Tak už vyšel Pochod k moři.
Zaznamenáno
Warning:
Johnak
Global Moderator
Full Member
«
Odpověď #69 kdy:
30.01.2009, 23:23:20 »
Uz jsi ho nekde videl? Na strankach vidim, ze ma vyjit az 5.2. a v novinkach to nemuzu najit.
Zaznamenáno
Fox
Newbie
«
Odpověď #70 kdy:
31.01.2009, 00:53:21 »
Kniha vyjde 5.2.2009. Objednávat si ji však můžete již nyní.
Druhorozený
princ Roger MacClictock byl rozmazlený, nezodpovědný spratek bez šance na kariéru ve stopách své matky Alexandry VII, císařovny Lidstva...
Nema nahodou starsiho bratra a sestru? A neni nahodou narozen jako treti v poradi?
Zaznamenáno
Muphrid
Hero Member
«
Odpověď #71 kdy:
31.01.2009, 08:49:54 »
A jo... Chodí mi info o nových knihách formou automatického mailu a tam se nerozlišuje jestli jde o předobjednávku...
Zaznamenáno
Warning:
twombly
Full Member
«
Odpověď #72 kdy:
01.02.2009, 01:15:56 »
Citace: Fox 31.01.2009, 00:53:21
Kniha vyjde 5.2.2009. Objednávat si ji však můžete již nyní.
Druhorozený
princ Roger MacClictock byl rozmazlený, nezodpovědný spratek bez šance na kariéru ve stopách své matky Alexandry VII, císařovny Lidstva...
Nema nahodou starsiho bratra a sestru? A neni nahodou narozen jako treti v poradi?
Jo, maj to špatně. Roger je "Heir Tertiary", čili třetí v nástupnictví.
Zaznamenáno
Martind Forlon
Newbie
SOS
«
Odpověď #73 kdy:
03.02.2009, 15:07:26 »
http://www.polarissf.cz/souborPOLAR/polaris.htm
Novinky
Weber, David: Ve stínu Saganamiho
Hvězdné království Mantichora opět válčí s republikou Havenem. Studenti posledního ročníku Akademie Královského mantichorského námořnictva odcházejí po vyřazení přímo do žáru boje.
Tedy kromě kadetů odvelených na těžký křižník HMS Hexapuma. Ti jsou posláni do hvězdokupy Talbott, do závětří daleko od fronty, aby podporovali mírové začlenění hvězdokupy do Hvězdného království na základě svobodné vůle jejích občanů vyjádřené v referendu. Takové nudné vyhlídky nejsou právě to, co by žáci Honor Harringtonové očekávali.
Jenže věci nejsou tak klidné a jednoduché, jak se zdají. Pirátům, teroristům, genetickým otrokářům, pašerákům zbraní, lokálním politickým odpůrcům, arogantním byrokratům Solárního svazu i hrabivým obchodním korporacím stojí v cestě jenom Hexapuma, její válkou unavený kapitán a žáci Honor Harringtonové. Oporou jim je jenom tradice Edwarda Saganamiho. Tradice, která od královských důstojníků někdy vyžaduje čelit nepředstavitelné přesile... a zemřít v boji.
Brož., cca 800 str., překlad Jiří Engliš, obálka David Mattingly, vyjde v polovně února 2009
.......... doufejme že to je poslední odklad
Zaznamenáno
Johnak
Global Moderator
Full Member
«
Odpověď #74 kdy:
05.02.2009, 15:53:11 »
Dnes mel podle vseho vyjit Pochod k mori. Videl jste to nekdo uz v obchode? Ja se asi zajdu mrknout v nejblizsich dnech...
Zaznamenáno
Stran:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...