Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
13.07.2010, 16:13:02

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
harrington.suewebik.net  převeden na redakční systém, nakoukněte a připomínkujte
4185 příspěvků v 103 témat od 93 uživatelů
Nejnovější uživatel: Mafio Ball
* Domů Nápověda Přihlásit Registrovat
+  Honor Harringtonová
|-+  O Honor Harrington
| |-+  Odkazy
| | |-+  Nakladatelství - co nás čeká
« předchozí další »
Stran: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10 Tisk
Autor Téma: Nakladatelství - co nás čeká  (Přečteno 17896 krát)
Dalin
Full Member

Zobrazit profil
« Odpověď #90 kdy: 27.07.2009, 16:44:53 »

Tak jsem zase jednou kouknul na Polaris ( http://polarissf.cz/souborPOLAR/polaris.htm ), a mají tam aktualizovanou anotaci, českou obálku a info 872 stránek, takže to zase bude pěknej macek. Bohužel chybí datum vydání, ale to bývá u Polarisu stejně orientační, takže se nemusíme zbytečně těšit.
Zaznamenáno
Muphrid
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #91 kdy: 28.07.2009, 19:38:49 »

Tak jsem zase jednou kouknul na Polaris ( http://polarissf.cz/souborPOLAR/polaris.htm ), a mají tam aktualizovanou anotaci, českou obálku a info 872 stránek, takže to zase bude pěknej macek. Bohužel chybí datum vydání, ale to bývá u Polarisu stejně orientační, takže se nemusíme zbytečně těšit.

Hlavní informací z toho ale asi je, že to nejspíš vyjde v jednom kuse a ne rozdělené na dvě knihy...
Zaznamenáno

Warning: Don't stare into laser with remaining eye!
IKolincak
Sr. Member

Zobrazit profil
« Odpověď #92 kdy: 29.07.2009, 11:49:17 »

Pokud vím, tak Polaris zatím žádnou z knih Davida Webera nevydal v několika dílech, jako to dělá Návrat s Kolem času.
Doufejme, že budou tuto pro nás tak příjemnou tradici i nadále dodržovat.
Zaznamenáno
Muphrid
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #93 kdy: 31.07.2009, 15:12:48 »

Pokud vím, tak Polaris zatím žádnou z knih Davida Webera nevydal v několika dílech, jako to dělá Návrat s Kolem času.
Doufejme, že budou tuto pro nás tak příjemnou tradici i nadále dodržovat.

Jednu dobu tu probíhala jistá diskuze s p. Svobodou z Polarisu právě na tohle téma (edit.: možná to nebylo veřejné, ale v mailech nebo SZ...) Mrknutí.
Zaznamenáno

Fox
Newbie
*

Zobrazit profil
« Odpověď #94 kdy: 03.08.2009, 10:53:14 »

Citace
Weber, David: Za každou cenu
Válka s republikou Haven znovu začala… pro Hvězdné království Mantichory katastrofálně.
Amirál lady dame Honor Harringtonová, místodržící a vévodkyně z Harringtonu, jediná vítězná spojenecká velitelka počáteční fáze nové války, byla povolána ze soustavy Sidemore, aby velela Osmé flotile. Každý ví, že Osmá flotila je základní obranná jednotka Aliance, což z ní dělá přirozené místo pro ženu, kterou media nazvala ‚Salamandrem‘. Ale co většina veřejnosti neví je fakt, že Hvězdné království a jeho spojenci nejenom že čelí značné přesile, ale že se dá čekat, že se to bude postupně ještě zhoršovat. Úkolem Osmé flotily je udělat něco, aby nepřítel nerozdrtil Alianci dřív, než Hvězdné království bude mít šanci dosáhnout strategické rovnováhy. Toho nelze dosáhnout lacino. Honor Harringtonová bude muset přijmout děsivou zodpovědnost za případné ztráty a k tomu se ještě vypořádat s převratnými změnami ve svém osobním a společenském životě.
Alternativou ke splnění jejího úkolu je drtivá, avšak v tomto případě může být i cena vítězství strašlivá.
Brož., 872 str., překlad Jiří Engliš, obálka David Mattingly

Eh, nemela nahodou 8. byt jedina/hlavni utocna flotila?
Zaznamenáno
twombly
Full Member

HMS Phantom Marine Ship Detachment

Zobrazit profil
« Odpověď #95 kdy: 03.08.2009, 14:17:45 »

Osmá byla od začátku stavěná jako úderná flotila, holt menší fatal error ze strany polarisu  Smích
Zaznamenáno

"Hah! What kind of wuss Marine needs a butter knife to take one miserable bunker? That's why God gave us teeth and fingernails!" - Mateo Gutierrez
Swan
Newbie
*

Zobrazit profil
« Odpověď #96 kdy: 06.08.2009, 22:10:35 »

Pěkné překvapení. Na stránkách Walesu se právě objevilo.

http://pochod-ke-hvezdam.wales.cz/
Zaznamenáno
Dalin
Full Member

Zobrazit profil
« Odpověď #97 kdy: 18.08.2009, 18:36:01 »

Mission of Honor by měla mít podle toho co napsal dnes Eric Flint cca 201000 slov, což znamená 2/3 At All Cost (294000 slov). Vypadá to na nejkratší Weberovu knihu za hodně dlouhou dobu. Což bych si dovolil otipovat, že to bude zaměřeno čistě na uzavření míru s Havenem a vedeljší linie(TQ,Torch,MA) budou zřejmě pouze zmíněny.
Zaznamenáno
IKolincak
Sr. Member

Zobrazit profil
« Odpověď #98 kdy: 19.08.2009, 12:41:32 »

Na Amazonu se objevila nabídka na A Mighty Fortress čtvrté pokračování Safehold. Vyjít v Americe by měla někdy koncem března 2010. Ve Spojeném království je datum vydání stanoveno na 13. dubna. Jsem zvědavý, zda to bude stejné jako s By Heresies Distressed, kterou vydali o pořádný kus dříve. Už teď se těším.
Zaznamenáno
Johnak
Global Moderator
Full Member

Zobrazit profil
« Odpověď #99 kdy: 23.08.2009, 17:41:36 »

Tak jsem si koupil Pochod ke hvězdám a zároveň jsem se optal na We Few.

S tím mám bohužel špatnou správu. Na We Few si ještě ani vůbec nekoupili práva ani nepodepsali žádnou smlouvu, takže v dohledných letech se ho česky nedočkáme. Říkali mi, že teď chtějí vydat Gust Front, ale ještě se ani definitivně neschodli na tom, jak přeloží název, takže to asi nijak horké taky nebude :-)
Zaznamenáno
IKolincak
Sr. Member

Zobrazit profil
« Odpověď #100 kdy: 23.08.2009, 19:41:57 »

V temném dávnověku (asi tak rok nebo dva zpátky) to bylo označeno jako Čelo bouře a chtěli to rozdělit na dvě knihy. Pak se jim to z webu nějak vytratilo. Mimochodem jsem koukal na Posleen War a John Ringo už vidal asi osmý nebo devátý díl. Přiznám se, že jsem v tom začal trochu ztrácet.
Zaznamenáno
Muphrid
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #101 kdy: 24.08.2009, 09:26:01 »

Na Amazonu se objevila nabídka na A Mighty Fortress čtvrté pokračování Safehold. Vyjít v Americe by měla někdy koncem března 2010. Ve Spojeném království je datum vydání stanoveno na 13. dubna. Jsem zvědavý, zda to bude stejné jako s By Heresies Distressed, kterou vydali o pořádný kus dříve. Už teď se těším.

BHD vyšlo spíš o dost později, ne? Mělo vyjít v lednu, ale posunuli to kvůli SftS, takže vyšlo víceméně rok po BSRA...
Zaznamenáno

IKolincak
Sr. Member

Zobrazit profil
« Odpověď #102 kdy: 24.08.2009, 12:43:54 »

Nemyslím na kdy bylo plánováno vydatetelem, ale kdy byl potvrzen termín. Podle předběžné objednávky měla být kniha distribuována od 20. července 2009, ale oznámení o ní mi přišlo už 10. a vlastní knihu jsem měl 13. Tedy asi tak o dva týdny dříve.
Zaznamenáno
Fox
Newbie
*

Zobrazit profil
« Odpověď #103 kdy: 28.08.2009, 10:34:43 »

http://neviditelnypes.lidovky.cz/ukazka-david-weber-za-kazdou-cenu-d4w-/p_scifi.asp?c=A090809_091519_p_scifi_hpe

Mala navnada. Tak snad brzy bude.
Zaznamenáno
Dalin
Full Member

Zobrazit profil
« Odpověď #104 kdy: 30.09.2009, 18:53:02 »

Podle Polarisu datum vydání AAC listopad 2009. Takže teoreticky za měsíc, ale jak to známe pravděpodobně počteníčko na vánoční dovolenou.  Smích
Zaznamenáno
Stran: 1 ... 5 6 [7] 8 9 10 Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!