twombly
Full Member

HMS Phantom Marine Ship Detachment
|
 |
« Odpověď #330 kdy: 03.08.2008, 12:21:28 » |
|
A další poznámka....
Když vyplňujete služební záznam, tak služební záznam začíná ukončením studia na ostrově Saganami nebo v případě mariňáků graduací na boot campu či ukončením studia na škole pro důstojnické uchazeče námořní pěchoty.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Hah! What kind of wuss Marine needs a butter knife to take one miserable bunker? That's why God gave us teeth and fingernails!" - Mateo Gutierrez
|
|
|
|
Marika Magde
|
 |
« Odpověď #331 kdy: 03.08.2008, 12:26:54 » |
|
všeci ste detailisti, doufám, že budete tak svědomitě chodit i na prověrkové kontroly a psychologická vyšetření 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
So say we all.
|
|
|
|
RicoTheCat
|
 |
« Odpověď #332 kdy: 03.08.2008, 12:33:42 » |
|
zadávání záznamu je od teď naprosto blbovzdorný. Zadává se [rok]Rok kterého se záznam týká[/rok][zaznam]Záznam[/zaznam] - služební záznam [medaile]jmeno oceneni[/medaile][rok]Rok udeleni[/rok] - vyznamenání formátování je automatický zadávání záznamu také již zběsile odmítá HTML 
|
|
|
|
« Poslední změna: 03.08.2008, 14:00:06 od Land »
|
Zaznamenáno
|
Richard Black: Hledám toho vola který upustil montážní klíč na napěťovou sběrnici Phantomu. Značka: Živýho, zabiju si ho sám.
|
|
|
|
Marika Magde
|
 |
« Odpověď #333 kdy: 03.08.2008, 12:46:00 » |
|
tak s tím HTML si mě zklamal... já si s tím strašně ráda hrála  nicméně, můžete někdo Twomblymu vysvětlit to, že úchylná lékařka není to samo jako úchylný celník?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
So say we all.
|
|
|
twombly
Full Member

|
 |
« Odpověď #334 kdy: 03.08.2008, 12:46:55 » |
|
Jestli už tohle neni dostatečně blbuvzdorný, tak nevim 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
"Hah! What kind of wuss Marine needs a butter knife to take one miserable bunker? That's why God gave us teeth and fingernails!" - Mateo Gutierrez
|
|
|
|
RicoTheCat
|
 |
« Odpověď #335 kdy: 03.08.2008, 12:57:27 » |
|
html stále funguje v životopise takže tam si můžete vyhrát 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Richard Black: Hledám toho vola který upustil montážní klíč na napěťovou sběrnici Phantomu. Značka: Živýho, zabiju si ho sám.
|
|
|
|
Marika Magde
|
 |
« Odpověď #336 kdy: 03.08.2008, 13:00:20 » |
|
Muhehe, super, zase se nebudu pár hodin nudit 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
So say we all.
|
|
|
twombly
Full Member

|
 |
« Odpověď #337 kdy: 03.08.2008, 13:02:34 » |
|
Stejně budeš mejt nádobí 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Marika Magde
|
 |
« Odpověď #338 kdy: 03.08.2008, 13:06:38 » |
|
no to sice budu, ale to neznamená, že budu celej den... napíšu záznam, životopis, budu si přemejšlet (jako poslední týden) na tetováním, půjdu ven se psem na cvika, povysávám půlku bytu a budu dělat dál stránky a dopisovat blog... pár hodin html se tam ztratí 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
So say we all.
|
|
|
twombly
Full Member

|
 |
« Odpověď #339 kdy: 03.08.2008, 13:14:03 » |
|
Taky bych chtěl mít takovej program 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Marika Magde
|
 |
« Odpověď #340 kdy: 03.08.2008, 13:21:19 » |
|
 jo není to od věci... ale ideální by bylo se natáhnout třeba v parku, zapálit si doutníček a popíjet si u oblíbené muziky... třeba s oblíbenýma lidma... to by byl dnes pro mě vrchol dokonalosti. Johnak: do teď jsem nezistila, kdo byl na srazu Abe, s Ertaiem sme se nachlámali, vzkaz jsem vyřídila, ale pak sme to už nerozebírali...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
So say we all.
|
|
|
|
RicoTheCat
|
 |
« Odpověď #341 kdy: 03.08.2008, 14:37:58 » |
|
pořád by to chtělo něčímnaplnit to kvantové vakuum. Zatím se o to pokoušejí jen Johnak s Twomblym Sakra to to chcete nechat v jejich režii  Pomozte naplnit stávajícísekce nebo si vytvořte své 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Marika Magde
|
 |
« Odpověď #342 kdy: 03.08.2008, 15:06:56 » |
|
Heh, zahájíme masivní, ale opravdu masivní letákovou kampaň? 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
So say we all.
|
|
|
twombly
Full Member

|
 |
« Odpověď #343 kdy: 03.08.2008, 15:36:00 » |
|
Tu zahájíme až mi přijdou kalendáře od adastry 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Marika Magde
|
 |
« Odpověď #344 kdy: 03.08.2008, 16:20:06 » |
|
Jajx, tak teď jsem začala být pěkně mimoň  tohle jde už nějak mimo mě...
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
So say we all.
|
|
|
|