Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
10.07.2010, 20:51:34

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
harrington.suewebik.net  převeden na redakční systém, nakoukněte a připomínkujte
4151 příspěvků v 102 témat od 93 uživatelů
Nejnovější uživatel: Mafio Ball
* Domů Nápověda Přihlásit Registrovat
+  Honor Harringtonová
|-+  O něčem jiném
| |-+  Pokec
| | |-+  HMS Phantom Crew
« předchozí další »
Stran: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 25 Tisk
Autor Téma: HMS Phantom Crew  (Přečteno 31996 krát)
Marika Magde
Jr. Member
**

Zobrazit profil
« Odpověď #165 kdy: 14.05.2008, 11:03:55 »

už jen časem podoplňovat informace a může se to vesele rozrůstat... nevinný dotaz: když se nalevo zobrazí submenu, tak napravo v tom vakuu ještě i něco bude?
Zaznamenáno

So say we all.
RicoTheCat
Full Member

HMS Phantom Engineering

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #166 kdy: 14.05.2008, 11:19:04 »

ano Úsměv

v tom vakuu bude naprosto všechno
Zaznamenáno

Richard Black: Hledám toho vola který upustil montážní klíč na napěťovou sběrnici Phantomu. Značka: Živýho, zabiju si ho sám.
Marika Magde
Jr. Member
**

Zobrazit profil
« Odpověď #167 kdy: 14.05.2008, 11:28:01 »

ano Úsměv

v tom vakuu bude naprosto všechno

No to jsem zvědavá  Škleb
Zaznamenáno

So say we all.
RicoTheCat
Full Member

HMS Phantom Engineering

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #168 kdy: 14.05.2008, 13:32:15 »

Jen tak na okraj design jsem změnil jednak pro lepší přehlednost a také kvůli tomu že původní návrh byla vykrádačka designu stargate galaxy a , přece jen by to nedělalo dobrotu kdyby si ty stránky byly podobný
Zaznamenáno

Richard Black: Hledám toho vola který upustil montážní klíč na napěťovou sběrnici Phantomu. Značka: Živýho, zabiju si ho sám.
Muphrid
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #169 kdy: 14.05.2008, 16:02:37 »

už jen časem podoplňovat informace a může se to vesele rozrůstat... nevinný dotaz: když se nalevo zobrazí submenu, tak napravo v tom vakuu ještě i něco bude?

nevíš co je to kvantové vakuum? Škleb Škleb Škleb
Zaznamenáno

Warning: Don't stare into laser with remaining eye!
RicoTheCat
Full Member

HMS Phantom Engineering

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #170 kdy: 14.05.2008, 16:36:25 »

Kdo by měl zájem sesmolit něco do toho vakua nebudu mu bránit Úsměv
Zaznamenáno

Muphrid
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #171 kdy: 14.05.2008, 16:40:15 »

no v tom je právě kouzlo KV - ono se to v něm tak jako furt něčím hemží... Smích

Mno nějaké nápady by byly, ale vzhledem k termínům v práci jsem rád, když se můžu vyspat. Nemám teď ani čas na dokončení profilu Pláč.
Zaznamenáno

Marika Magde
Jr. Member
**

Zobrazit profil
« Odpověď #172 kdy: 14.05.2008, 17:16:33 »

no v tom je právě kouzlo KV - ono se to v něm tak jako furt něčím hemží... Smích

Mno nějaké nápady by byly, ale vzhledem k termínům v práci jsem rád, když se můžu vyspat. Nemám teď ani čas na dokončení profilu Pláč.

Doufám, že to postíháš Smutek já bych fakt potřebovala něco málo ještě do té matiky... pak můžem třeba něso poskládat do toho vakua...kvantové neberu v úvahu Úsměv
Zaznamenáno

So say we all.
Muphrid
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #173 kdy: 14.05.2008, 17:35:33 »

Doufám, že to postíháš Smutek já bych fakt potřebovala něco málo ještě do té matiky... pak můžem třeba něso poskládat do toho vakua...kvantové neberu v úvahu Úsměv

no snad to nějak stihnu - dnes odpoledne to vypadá nadějněji než včera...
(btw: normální vakuum je kvantové Škleb)
Zaznamenáno

Marika Magde
Jr. Member
**

Zobrazit profil
« Odpověď #174 kdy: 14.05.2008, 17:57:43 »

no snad to nějak stihnu - dnes odpoledne to vypadá nadějněji než včera...
(btw: normální vakuum je kvantové Škleb)

ale neštvi mě aji s kvantovým... nezapomínej, že mi neutečeš... Mrknutí neodhopsáš
Zaznamenáno

So say we all.
Muphrid
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #175 kdy: 14.05.2008, 18:15:36 »

ale neštvi mě aji s kvantovým... nezapomínej, že mi neutečeš... Mrknutí neodhopsáš

No jo, tady si někdo hezky troufá na handicapovaného se zlomeným palcem... Smích
Zaznamenáno

Marika Magde
Jr. Member
**

Zobrazit profil
« Odpověď #176 kdy: 14.05.2008, 18:26:25 »

No jo, tady si někdo hezky troufá na handicapovaného se zlomeným palcem... Smích
Ještě aby ne, když si ho zlomil tak blbě... při *tancování* vláčku... čím je starší, tím je.. křehčí.
Zaznamenáno

So say we all.
RicoTheCat
Full Member

HMS Phantom Engineering

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #177 kdy: 14.05.2008, 18:27:36 »

při čemže Co????? při tancování Co???? no fůůůůůůůůj kdyby to bylaspoň fotbal nebo jinej sport

Nebo v mém případě: Útok na CASE
Zaznamenáno

Marika Magde
Jr. Member
**

Zobrazit profil
« Odpověď #178 kdy: 14.05.2008, 18:34:43 »

při čemže Co????? při tancování Co???? no fůůůůůůůůj kdyby to bylaspoň fotbal nebo jinej sport

no detailně mi to nepopisoval, ale řekla bych, že někde hopsal vláčeka bylo to... Škleb
Zaznamenáno

So say we all.
RicoTheCat
Full Member

HMS Phantom Engineering

Zobrazit profil WWW
« Odpověď #179 kdy: 14.05.2008, 19:25:28 »

tak právě jsem vypotil další úpravu vzhledu a opět to budu muset prohnat přechodovou komorou Úsměv zajímají mě vaše pocity a tužby Úsměv (uhledně webu samozřejmě Smích )
Zaznamenáno

Stran: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 25 Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!