|
Marika Magde
|
 |
« Odpověď #165 kdy: 14.05.2008, 11:03:55 » |
|
už jen časem podoplňovat informace a může se to vesele rozrůstat... nevinný dotaz: když se nalevo zobrazí submenu, tak napravo v tom vakuu ještě i něco bude?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
So say we all.
|
|
|
|
RicoTheCat
|
 |
« Odpověď #166 kdy: 14.05.2008, 11:19:04 » |
|
ano  v tom vakuu bude naprosto všechno
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Richard Black: Hledám toho vola který upustil montážní klíč na napěťovou sběrnici Phantomu. Značka: Živýho, zabiju si ho sám.
|
|
|
|
Marika Magde
|
 |
« Odpověď #167 kdy: 14.05.2008, 11:28:01 » |
|
ano  v tom vakuu bude naprosto všechno No to jsem zvědavá 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
So say we all.
|
|
|
|
RicoTheCat
|
 |
« Odpověď #168 kdy: 14.05.2008, 13:32:15 » |
|
Jen tak na okraj design jsem změnil jednak pro lepší přehlednost a také kvůli tomu že původní návrh byla vykrádačka designu stargate galaxy a , přece jen by to nedělalo dobrotu kdyby si ty stránky byly podobný
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Richard Black: Hledám toho vola který upustil montážní klíč na napěťovou sběrnici Phantomu. Značka: Živýho, zabiju si ho sám.
|
|
|
|
Muphrid
|
 |
« Odpověď #169 kdy: 14.05.2008, 16:02:37 » |
|
už jen časem podoplňovat informace a může se to vesele rozrůstat... nevinný dotaz: když se nalevo zobrazí submenu, tak napravo v tom vakuu ještě i něco bude?
nevíš co je to kvantové vakuum? 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
Warning: Don't stare into laser with remaining eye!
|
|
|
|
RicoTheCat
|
 |
« Odpověď #170 kdy: 14.05.2008, 16:36:25 » |
|
Kdo by měl zájem sesmolit něco do toho vakua nebudu mu bránit 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Muphrid
|
 |
« Odpověď #171 kdy: 14.05.2008, 16:40:15 » |
|
Kdo by měl zájem sesmolit něco do toho vakua nebudu mu bránit  no v tom je právě kouzlo KV - ono se to v něm tak jako furt něčím hemží...  Mno nějaké nápady by byly, ale vzhledem k termínům v práci jsem rád, když se můžu vyspat. Nemám teď ani čas na dokončení profilu  .
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Marika Magde
|
 |
« Odpověď #172 kdy: 14.05.2008, 17:16:33 » |
|
Kdo by měl zájem sesmolit něco do toho vakua nebudu mu bránit  no v tom je právě kouzlo KV - ono se to v něm tak jako furt něčím hemží...  Mno nějaké nápady by byly, ale vzhledem k termínům v práci jsem rád, když se můžu vyspat. Nemám teď ani čas na dokončení profilu  . Doufám, že to postíháš  já bych fakt potřebovala něco málo ještě do té matiky... pak můžem třeba něso poskládat do toho vakua...kvantové neberu v úvahu 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
So say we all.
|
|
|
|
Muphrid
|
 |
« Odpověď #173 kdy: 14.05.2008, 17:35:33 » |
|
Mno nějaké nápady by byly, ale vzhledem k termínům v práci jsem rád, když se můžu vyspat. Nemám teď ani čas na dokončení profilu  . Doufám, že to postíháš  já bych fakt potřebovala něco málo ještě do té matiky... pak můžem třeba něso poskládat do toho vakua...kvantové neberu v úvahu  no snad to nějak stihnu - dnes odpoledne to vypadá nadějněji než včera... (btw: normální vakuum je kvantové  )
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Marika Magde
|
 |
« Odpověď #174 kdy: 14.05.2008, 17:57:43 » |
|
Mno nějaké nápady by byly, ale vzhledem k termínům v práci jsem rád, když se můžu vyspat. Nemám teď ani čas na dokončení profilu  . Doufám, že to postíháš  já bych fakt potřebovala něco málo ještě do té matiky... pak můžem třeba něso poskládat do toho vakua...kvantové neberu v úvahu  no snad to nějak stihnu - dnes odpoledne to vypadá nadějněji než včera... (btw: normální vakuum je kvantové  ) ale neštvi mě aji s kvantovým... nezapomínej, že mi neutečeš...  neodhopsáš
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
So say we all.
|
|
|
|
Muphrid
|
 |
« Odpověď #175 kdy: 14.05.2008, 18:15:36 » |
|
ale neštvi mě aji s kvantovým... nezapomínej, že mi neutečeš...  neodhopsáš No jo, tady si někdo hezky troufá na handicapovaného se zlomeným palcem... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Marika Magde
|
 |
« Odpověď #176 kdy: 14.05.2008, 18:26:25 » |
|
ale neštvi mě aji s kvantovým... nezapomínej, že mi neutečeš...  neodhopsáš No jo, tady si někdo hezky troufá na handicapovaného se zlomeným palcem...  Ještě aby ne, když si ho zlomil tak blbě... při *tancování* vláčku... čím je starší, tím je.. křehčí.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
So say we all.
|
|
|
|
RicoTheCat
|
 |
« Odpověď #177 kdy: 14.05.2008, 18:27:36 » |
|
při čemže  ?? při tancování  ? no fůůůůůůůůj kdyby to bylaspoň fotbal nebo jinej sport Nebo v mém případě: Útok na CASE
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Marika Magde
|
 |
« Odpověď #178 kdy: 14.05.2008, 18:34:43 » |
|
při čemže  ?? při tancování  ? no fůůůůůůůůj kdyby to bylaspoň fotbal nebo jinej sport no detailně mi to nepopisoval, ale řekla bych, že někde hopsal vláčeka bylo to... 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
So say we all.
|
|
|
|
RicoTheCat
|
 |
« Odpověď #179 kdy: 14.05.2008, 19:25:28 » |
|
tak právě jsem vypotil další úpravu vzhledu a opět to budu muset prohnat přechodovou komorou  zajímají mě vaše pocity a tužby  (uhledně webu samozřejmě  )
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|