Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
Forum k Photofiltre « Photofiltre « Problémy «  (Moderátor: Jitkara)Problem s ramecky
Stran: [1]
  Tisk  
Autor Téma: Problem s ramecky  (Přečteno 1493 krát)
ajky
Newbie
*

« kdy: 09. 12. 2007, 20:50:00 »

Ahoj nasla jsem tento supr program a jsem rada i za to, ze je na to forum. Chtela jsem si udelat dreveny ramecek, ale bohuzel byl v tom, ze ja v programu jsem nemohla najit paste inside. Myslite, ze to muze byt tim, ze mohu mit starsi verzi.
Predem moc dekuji za radu. ajky
Zaznamenáno
Maw
Global Moderator
Hero Member

« Odpověď #1 kdy: 10. 12. 2007, 18:59:36 »

To ajka:
Paste inside je plug-in, který si musíš stáhnout z oficiálních stránek http://photofiltre.free.fr/frames_en.htm
Instalace tu byla popsána už mnohokrát, tak si projeď fórum.

Maw  :cool:
Zaznamenáno
ajky
Newbie
*

« Odpověď #2 kdy: 11. 12. 2007, 18:40:19 »

Ahoj dekuji ale mohla bys mi prosim ktery z tech veci si mam stahnout? mOc dekuji
Zaznamenáno
ajky
Newbie
*

« Odpověď #3 kdy: 11. 12. 2007, 18:58:56 »

uzjsem to nasla moc dekuji
Zaznamenáno
ajky
Newbie
*

« Odpověď #4 kdy: 11. 12. 2007, 19:05:50 »

Hm tak zas nic nevim co stahnout a jak:-(
Zaznamenáno
ajky
Newbie
*

« Odpověď #5 kdy: 11. 12. 2007, 20:23:15 »

Nevite take proc mi nejde  Zlatý metalický text dostanu se do bodu C3 a dal mi to nejde (zobrazit vyber mi nejak nefunguje)! Delam to podle navodu http://photofiltre.suewebik.net/zlatytxt.html
Zaznamenáno
Maw
Global Moderator
Hero Member

« Odpověď #6 kdy: 11. 12. 2007, 20:48:50 »

To ajky:
No tak jo, uděláme to takto. Napíši ti názvy Plug-inů které používám já. Ta si je stáhneš ze stránky, co jsem ti napsal výše. Stažené soubory uložíš do Program files - Photofiltre- Plugins. Až je tam dáš, ta je jednoduše rozbalíš a měly by si ti po otevření programu objevit. Doporučuji mezi tím ale restartovat počítač. Vše je popsáno ve fóru, jistě si potřebné najdeš, no a když ne, tak se ozvy.
ARITHMETIQUE
BUMPMAP
COLLER DEDANS
CONTACT SHEET
CONTOUR
CORNE
DEFORMATION
DIFFUSION NB
LENTILLE
MESURE
MIROR
PALETTE
RVB FANTAISIE
WB BALANCE

mnoho úspěchů

Maw  :cool:
Zaznamenáno
ajky
Newbie
*

« Odpověď #7 kdy: 12. 12. 2007, 21:59:55 »

Ahoj moc ti dekuji. Stahla jsem si to podle tebe akorat jsem nenasla WB BALANCE a CONTACT SHEET
Zaznamenáno
Anonymous
Host
« Odpověď #8 kdy: 11. 02. 2008, 12:35:06 »

:frog:
Zaznamenáno
Stran: [1]
  Tisk  

'; // And this is the replacement for the subject. var smf_template_subject_edit = ''; // Restore the message to this after editing. var smf_template_body_normal = '%body%'; var smf_template_subject_normal = '%subject%'; var smf_template_top_subject = "Téma: %subject%  (Přečteno 1493 krát)" if (window.XMLHttpRequest) showModifyButtons(); // ]]>

Skočit na: