Vítej, Host. Prosím přihlaš se nebo se zaregistruj.
10.07.2010, 22:30:47

Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Vyhledávání:     Pokročilé vyhledávání
harrington.suewebik.net  převeden na redakční systém, nakoukněte a připomínkujte
4156 příspěvků v 102 témat od 93 uživatelů
Nejnovější uživatel: Mafio Ball
* Domů Nápověda Přihlásit Registrovat
+  Honor Harringtonová
|-+  O Honor Harrington
| |-+  Diskuse o Honorverse
| | |-+  ! SPOILER ! Vývoj děje po OB
« předchozí další »
Stran: 1 ... 5 6 [7] Tisk
Autor Téma: ! SPOILER ! Vývoj děje po OB  (Přečteno 495 krát)
edicius
Jr. Member
**

Zobrazit profil
« Odpověď #90 kdy: 04.07.2010, 21:44:44 »

To asi ne zatím, pokud jsi to pamatuji přesně tak čekají jestli se "Dožínky" nevrátí jinudy. Ovšem z informací co předají Zilvilcký a Cachat asi dokáži odvodit nebo odhadnout, že MA červí díru prozkoumali a očividně si nepřejí aby o tom někdo věděl. Dalším logickým krokem bude odhad, že jejich průzkumná loď se již nevrátí a tudíž je na druhé straně nějáké překvápko.

Já bych jim navrhoval aby zužitkovali pár lodí i s posádkou co jim zůstane po Fill. a poslali je prozkoumat tu červí díru místo nich. Smích Jako motivaci použít propuštění na svobodu po téhle "přátelské výpomoci". Aby je nenapadlo hned vzít roha, umístil bych na trup pár domoličních náloží, které budou neustále v kontaktu s doprovodnou lodí. Pokud ztratí bez důvodu kontakt, BUM, pokud se pokusí utéct, BUM, pokud s nimi bude manipulováno bez dovolení? BUM, pro průlet křižovatkou se na bombách nastaví rozumný časovač tak akorát pro průlet všech lodí.
Zaznamenáno
Mafio Ball
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #91 kdy: 04.07.2010, 21:52:09 »

No po prvním pokusu je asi třeba promyslet další postup. Mám za to že aspoň někdo tuší že se průzkumníci nevracejí kvůli "fatálnímu selhání struturální integrity" spůsobeném nadměrnou palebnou silou někoho kdo nechce aby se vrátily. (no prostě asi že se neozvali protože narazily na "hlídače brány"). Dokud ale neproběhne nejzašší termín do návratu hyperprostorem tak není nic jistého. Čili čekat. A pak se na to půjde jiným stylem.

S tím svazem bych to neviděl tak horký. Jo rozpadne se. To je jistý. Ale bude to nejspíš zdlouhavej proces a dost křečovitej. A umírající obr kolem sebe bude kopat a plivat.
Já bych to zatím viděl jako rozšiřování Lacoonů a nějaké ty ozbrojené demonstrace síly -ukazování vlajky. V přátelském duchu ale s odjištěnými zbraněmi.
Zaznamenáno

"Nesmírně se vám omlouvám, kapitáne," přerušila ho Honor tím nejkonejšivějším tónem. "Obávám se, že jsem se nedívala kam letím."
Bolt
Sr. Member

Zobrazit profil
« Odpověď #92 kdy: 06.07.2010, 08:22:51 »

Já bych to zatím viděl jako rozšiřování Lacoonů .
Tak se ptám,co že to budou vlastně šířit.
Zaznamenáno
Mafio Ball
Hero Member

Zobrazit profil
« Odpověď #93 kdy: 06.07.2010, 08:53:38 »

To byly ty dvě související operace Lacoon I a II. Já k tomu přidal ještě trojku s poněkud aktívnější a násilnější náplní.
Zaznamenáno

"Nesmírně se vám omlouvám, kapitáne," přerušila ho Honor tím nejkonejšivějším tónem. "Obávám se, že jsem se nedívala kam letím."
Stran: 1 ... 5 6 [7] Tisk 
« předchozí další »
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Validní XHTML 1.0! Validní CSS!